Ayy bi bakın

Konu sahibi son olarak 2990 gün önce görüldü
Çok konuşmanın cezası olarak bana geri dönen cevap sayımdan utanıyorum arkadaşlar. Ve cevap sayımin dusurulmesini rica ediyorum artık yazmaya utanıyorum bildiğiniz. Lütfen ihtiyacı olan mesaj atmak isteyip 250 cevap sayısını bekleyen kızli Erkekli üyelerimize yardım amaçlı cevap sayilarimi pay edebilir miyiz? :(
Ben misal şu an forumda 1500 cevap sayılı bir üye olmak istiyorum yok edemiyo muyuz onları?

Ne ara ben bu kadar yazdım hiç bilmiyorum "ay ben şok ":asd:

Derya
Lethe
Emre
Restful

Lütfen :şirine:

Çok konuşmanın cezası olarak bana geri dönen cevap sayımdan utanıyorum arkadaşlar. Ve cevap sayımin dusurulmesini rica ediyorum artık yazmaya utanıyorum bildiğiniz. Lütfen ihtiyacı olan mesaj atmak isteyip 250 cevap sayısını bekleyen kızli Erkekli üyelerimize yardım amaçlı cevap sayilarimi pay edebilir miyiz? :(
Ben misal şu an forumda 1500 cevap sayılı bir üye olmak istiyorum yok edemiyo muyuz onları?

Ne ara ben bu kadar yazdım hiç bilmiyorum "ay ben şok ":asd:

Derya
Lethe
Emre
Restful

Lütfen :şirine:

Maşallahın var hatun :D iki katına çıkarmak lazım bence ne düşürmesi

Hatta 10 bin adet cevabımın ayvansaray nickli arkadaşımıza eft yapılmasını rica ediyorum .

Saygılarımla
Maria puder

Ama gerçekten utanıyorum bir şeyler yapın ve cevap sayımı düşürün yoksa Maria puder olarak artık forumda yazmayacağım :D

Evet gönüllü arkadaş Kuzey e de aktarabilirsiniz cevap sayımı. Bundan böyle daha bilinçli yazacagim. Söz :(

Geri