Ayrılmalıyız Esmer Sevgilim

Konu sahibi son olarak 2620 gün önce görüldü
¤ .·´¯`·»«*Ayrılmalıyız Esmer Sevgilim*»«´¯`·¤

SANA ne zaman tutuldugumu hatirlamiyorum uzerinden cok zaman gecti.

Ama eminim ilk tanistigimiz gunlere denk geliyordur Cunku sen zaman icinde sevileceklerden degilsin hani uzun uzadiya dusunulup olculup tartilacaklardan

Zaten boylesine ask da denmez. Ask dedigin ilk goruste gelir yerlesir insanin yuregine O gun bugundur hic eksilmedi hic eskimedi yuregimdeki yerin. Sana her seferinde ilk gunun heyecaniyla dokundum hep ayni tadi aldim ask icin soylenenleri yalanlarcasina

Neydi beni sana baglayan? Seninle gecen dakikalarin verdigi haz mi?

Ah evet insana "hic bitmese" dedirten o dakikalar Yoksa sende insani kendine esir eden birseyler mi var? Sigara gibi alkol gibi.

Zaman zaman vazgecmeye calistim senden. Insan tutkularindan kurtulmak ister nedense suclu hisseder kendini korkar Benimki de oyle birsey iste Ama hep kisa surdu ayriliklarimiz. Ayrilik sonrasi bulusmalarimizsa daha da coskuluydu ozlemin etkisiyle

Dusundum de seninle hic kotu anim yok. Oysa uzun
beraberliklerde kacinilmazdir insanin agladigi kizdigi uzuldugu de olur.Ama yok iste

Yanliz sen son yillarda cok degistin. Daha mutevaziydin eskiden giyiminle kusaminla. Sen de haklisin zamana uymak lazim. Ben senin her halini seviyorum. Hem biliyorum ozunde aynisin.

"Her halini seviyorum" dedim seviyorum elbet ama senin o teninin iyice yanik oldugu zamanlar var ya. Hani neredeyse siyaha yakin.Iste haline hic dayanamiyorum

Hangi saatte nerede aklima dusecegin hic belli degil. Uykuda sokakta. Biliyorsun olur olmaz saatlerde arayip buluyorum seni

Isin garip yani ne biliyor musun? Senin icin yanip tutusurken baskalarinin da ayni duygular icinde oldugunu biliyorum hatta sana dokunduklarini da. Ve bu beni hic rahatsiz etmiyor. Seni paylasabiliyorum yani.

Kizamiyorum onlara biliyorum cunku Sana karsi koymak mumkun degil.

Senin de gonlun epey genis hepimize yetecek yer var gibi gorunuyor.

Aslinda ilk gunden beri biliyorum Benimki tek tarafli bir ask.

Evet her cagirdigimda kosup geldin beni hep mutlu ettin ama bir kez bile beni sevdigini dile getirmedin Sen sevmek icin degil sevilmek icin yaratilmissin. Bunu daha o gunlerde anladim ve seni karsilik beklemeden sevdim

Iste boyle esmer sevgilim. Seni omrumun sonuna kadar sevecegim Lakin ayrilmamiz lazim en azindan biraz daha az gorusmeliyiz. Gerci demin de soyledigim gibi kac kez denediysem basarili olamadim ama tekrar denemek zorundayim

Geri