Ayrılmak İsteyenlere En Gerçekçi Bahaneler

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 895 gün önce görüldü
Ayrılmak istiyorum… Söylemesi ne kadar da kolay bir şeymiş gibi geliyor insana değil mi? Ama bunun şu an söylendiği kadar karşı tarafa söylenmesinin kolay olmadığını da hepimiz bilir durumdayız. O kadar vakit geçirdiğin bir insanı karşına alıp ona nasıl ben ayrılmak istiyorum diyebilirsin ki? Zor olur bu durum tabi ki, neye bağlayacaksın bu durumu? Ne diyeceksin? O an ne diyeceğini bilemezsin.

ayrilmak-isteyenlere-en-gercekci-bahaneler-1.jpg

Ayrılma Bahaneleri

Ayrılmaya karar verdiğiniz andan itibaren bunu karşı tarafa anlatmaya çalışmak için kafanızda milyonlarca şey kurarsınız. Ona ne diyeceğinizi dakikalarca, saatlerce hatta günlerce düşünürsünüz. Bahaneler söyleseniz mi acaba? ‘Ben seni mutlu edemiyorum, sen benden daha iyisine layıksın, sorun sende değil bende’ gibi onlarca saçma sapan bahaneler bulabilirsiniz sonuç olarak. Ama bunu istemezsiniz, o kadar beraber vakit geçirmişsiniz, ona saçma sapan bahaneler bularak bu ilişkiyi kafanızda bitirdiğinizi söyleyemezsiniz. Olmaz yani bu kadar da acımasız olamazsınız. En azından bahane bulmanız onu daha çok üzecektir. Peki, ne yapmalısınız? Size bunu kolaylaştırmak için birkaç tüyo verebilirim aslında..

ayrilmak-isteyenlere-en-gercekci-bahaneler-2.jpg

İçinizde Tamamen Bittiğine Emin Olun

Onun aklınızda ve kalbinizde tamamen bittiğinden emin olmalısınız öncelikle çünkü bunu ona söylediğiniz anda bir daha geri dönüşü olmayan bir yola girmiş olacaksınız. ‘Ben ayrılmak istiyorum’ dedikten üç beş gün sonra ‘Hayır sensiz olmuyor, vazgeçtim, ayrılmayalım’ diyemezsiniz. Bu şekilde karşınızdakiyle daha çok dalga geçiyormuş gibi olursunuz.

ayrilmak-isteyenlere-en-gercekci-bahaneler-3.jpg

Onu Birazda Olsa Bu Duruma Alıştırmaya Çalışın

Ayrılmayı düşündüğünüz andan itibaren onunla gelecekle ilgili planlar kurmaktan vazgeçin. Çünkü hiçbir insan ayrılığa o saniyede karar vermez. Muhakkak bunu içinden bir iki kere de olsa geçirir. Karşınızda ki insanın ‘Ulan iki gün önce evlilik planları yapıyordun, şimdi geçmiş karşıma ayrılalım diyorsun’ demesine, bunu söylemese bile içinden düşünmesine izin vermeyin. Ona az da olsa mesafe koymaya çalışın.

ayrilmak-isteyenlere-en-gercekci-bahaneler-4.jpg

Muhakkak Yüz Yüze Konuşun
Ayrılmak istediğiniz kişiyi alın karşınıza adam akıllı konuşun. Bu ayrılığı sakın ha sakın internet veya telefon gibi araçlar kullanarak yapmayın. Bırakın en azından karşınızda olsun, ona bu durumu yüzüne karşı söyleyin. Arkanızdan yüzüme bakma cesaretini bile gösteremedi gibi şeyler düşünmesine izin vermeyin.

ayrilmak-isteyenlere-en-gercekci-bahaneler-5.jpg

Açık, Net ve Dürüst Olun

Hiçbir şekilde konuyu dolandırmayın. Direk olarak ne düşünüyorsanız ne hissediyorsanız onları söyleyin. Açık kapı hiçbir şekilde bırakmayın. Sanki ayrılıktan emin değilmişsiniz ama ayrılmayı da istiyormuşsunuz gibi konuşmayın açık konuşun. Ne istediğini net bir şekilde ifade edin. Ayrılmayı neden istediğiniz konusunda ona açıklamalar yapın, yanlış giden ve sizin istemediğiniz konuları ona dürüstçe açıklayın.

Bahaneye ne gerek var açık ol kardeşim istemiyorum de bitsin gitsin :p

İmzamda ki söz bu konuya en iyi cevap sanırım.

Geri