Ayrılırsanız eski sevgilinize musallat / düşman olur musunuz?

• Kullanıcı Rhea
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Aşk ve Sevgi
Konu sahibi son olarak 26 gün önce görüldü

Ayrılırsanız eski sevgilinize musallat / düşman olur musunuz?​

Yooo kaybetmemek için çaba sarfederim baktım değmiyor nokta

Evet malesef bir çok kadın takıntılı erkeklerin durumunu sevgi zannediyor sonra da ayrılınca şiddet görme hatta öldürülme ile son buluyor.
Bazı erkekler de takıntılı ya da kıskanç kadının tavırlarını ilk başta sevgi zannediyor ancak hayatı cehenneme döndüğünde anlıyor ki sağlıklı düşünebilen birisi yok karşısında ve o zaman da iş işten geçmiş oluyor.

Bazı erkekler de takıntılı ya da kıskanç kadının tavırlarını ilk başta sevgi zannediyor ancak hayatı cehenneme döndüğünde anlıyor ki sağlıklı düşünebilen birisi yok karşısında ve o zaman da iş işten geçmiş oluyor.
Söylediğim olay kadınlarda daha çok oluyor.Erkekler ekseriyetle kıskanç kadın istemez fakat kadınlar erkeğin koruyucu niteliği yanında takıntılı olmasını da sevgi belirtisi olarak görüp masumlaştırabiliyor.Ne yaparsa çok sevdiğinden yapıyor diye düşünüyor.Tabi sonradan pişman olduğunda da kurtulamıyor.

eski sevgilillerinizi de üzmeyin
neden üzüyorsunuz

mümkünse tanımamış gibi herkes yoluna bakmalı. ne kin ne sevgi.

Neden olayım ki? Sonuçta bitmiş gitmiş. Allah herkesin kalbine göre versin…

Hiç öyle huylarim yok benim ya kolay kolay düşman kesilmem hep bir ponciklik var içimde

Hepsiyle arkadaş kaldım.

Arkadaş derken böyle her gün çay kahve içmiyoruz ama, doğum günlerimizi kutlarız arada hal hatır sorarız falan.

tercübe konusuyor bol bol kavga ederek ayrildik
simdi aramizda bir düsmanlik kalmadi
cünkü aramizda evlatlarimiz var

Geri