Ayrılırken söylenmek istenyip de söylenemeyenler

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
İçinde kalan ne var ne yok dökmektense ,bir çoklarından daha nitelikli bir durumdur .
Bir kişi size nasıl davranırsa davransın her zaman son haliyle aklınızda yer eder ..​

Son düzenleme:
Her ayrılığa veda gerekmez. Hiç bir şey söyleyip de çok şey anlatır insan.

Genelde peki derim. Susarım.
Bazı insanlara bu çok bile.

Şehrinin adını duyduğumda içim acıyor ama serden geçtim bir kere.

Büyükbabamın söylediği gibi: "Bu bir virüs. Bir kere insanın zihnine işlediği zaman söküp atamazsın."

Bundan mütevellit hiç çıkarmıyorum hediye ettiği yüzüğü.

Bence konusun ne varsa icinizde, sonra icinizde kalanlari biz dinlemek zorunda kaliyoruz, hic hos olmuyor gencler :p

Her yerde aglak veya tripli insan gormek yorucu oluyor

Beni sana baglayan tek sey alipta vermediklerin, kapina dayanirsam sasma sen de kalmis terliklerim

Hani ben gittiken sonra,yumrugunu duvara vurup parmaklarini kirmissin ya,onu duyunca icimin yaglari eridi.

Ben sessiz kalmayı tercih edenlerdenim.
Ne söylerseniz söyleyin, sadece siz kişiliğinizi yansıtıyorsunuz. Sessizlik, güzeldir.

veda-etmeyi-beceremem-yigit-ozgur.jpg

öpüşüp ayrılın
söze gerek yok

Susmak iyidir.. Konuşmayla anlaşılacak olsa gidilmezdi..

Ya bana hic bir sey konusmadan ayrilmalar cok saygisizca geliyor. Birbirinize o kadar zaman ayirmissiniz, hic mi insanliginiz kalmadi da bitti diyip gidebiliyorsunuz? Oturup, konusup, en azindan neyin neden oldugunu anlatip medeni bir sekilde ayrilin. Diger turlusu yargisiz infaz gibi (Ki ben her zaman bir cozum ihtimali varsa aranmasi taraftariyim).

Cok sig yasiyorsunuz iliskileri, deger vermeden yipratiyorsunuz insanlari, sevginin yasadigina inanmak da zor oluyor boyle insanlari gorunce. Bittiginde bile guzen anilabilmeli insan, guzel hatirlamali iliskisini.

Gitmeye kadar gelen ilişkide çok da kelam etmeye gerek yok. Yolun da bahtın da açık olsun der döner gidersin.

Geri