ayrılık sonrası ilk sabah

Konu sahibi son olarak 2419 gün önce görüldü
kendinle kalmanın hiç bu kadar aşağılayıcı olmadığını anladığın sabahtır.

ağlamaktan ve uykusuzluktan şiş gözlerle güne merhaba dediğiniz ama aslında hiçbirşeye merhaba demek istemediğiniz hatta eylemsiz olmak istediğiniz sabahtır.

Günaydın mesajı gelmediği için göz kapaklarınla seviştiğin ilk sabah.

rahatlığın özgürlüğün ilk sabahı

ya bihter ya da behlül olarak uyanılan sabah.

knanpD.jpg

Hayat devam eder kaldığı yerden
Kimi rüyadan kimi kabustan uyanır

Hayat devam eder uzulursunuz ve geçer gider. Yeni insanlar gelir.

Evde bir yerde acaba saklanmış mı diye çok bakmışımdır. :) Sonra gittiğini anlarsın.

Genelde gece uyunmamış olur, sabah desen değil, anlamsız, sinir bozucu bir şeydir.
Uyanıp, yataktan çıkmayıp, düşünülür.
Eğer bu ayrılık çok da istediğin bir şey değilse, boşlukta hissedersin.

Uyandığınız ilk 20-30 saniye idrak tam oturmadığından boş boş bakarsınız sonra birden içinde bulunduğunuz durum dank eder,çeneniz kitlenir,gözleriniz dolar.Böyle devam eden bir sıra fiziki olay yaşatır.

Aklini kurcalayan dusunceler pesini birakmaz zaten o gune kadar biriken hadiselerle herseyi mantigina oturtunca onlarda pır ucuyor yeterince bos laf sarf edip tutmayinca (seni asla birakmam)hass.. kizginligin ayyuka cikiyor :) velhasil kelam kimse kimsenin askindan ölmüyor abartmayalim kafi..

Günün gecesi şiir okumuştum ve o nasıl ses aman Allahim dediğim çok olmuştur. Bu ses benim mi? Ses böyle ise, içerisini düşünemiyorum falan ;p

yegenim, sevgi varsa ayrilmayin. gecici dunya isleri icin birbirinizi uzmeyin. emek vardir, anilar vardir, hatir edin bunlara. sımsıkı sarılın hayata. bazi seyler kolay bulunmuyor. sabah kalkinca üzüleceksen niye ayrilasin?

Geri