Ayrılığın ilk günü bugün sevdiğim...

• Kullanıcı Rana
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - ForumSal Amatör Şairler
Konu sahibi son olarak 4358 gün önce görüldü

Kitabım bir kaç aya kadar çıkacak...

Ayrılığın ilk günü bugün sevdiğim...
Sensizlikle başlayan bir günün devamı da sessizlikle geçiyor.
"Aranız nasıl?" diyorlar, susuyorum, başımı önüme eğiyorum;
"Bitti" diyemiyorum, halimden anlıyorlar.
Dilim varmıyor sevdiğim bitti demeye, varmıyor işte...

Sonra şarkımız çalıyor herhangi bir yerden,
yüreğimde ki sızı artıyor,
sensizliğin ilk günü çok zor geçiyor sevdiğim,
öyle uzun bir sensizlik ki geçmiyor bile,
zaman hep aynı yerde ilerlemiyor.
Herkesi sana benzetiyorum, gülüşü aynı diyorum, onun gibi bakıyor, onun gibi yürüyor diyorum ama biliyorum hiçbiri sen değilsin...
Yokluğuna alışırmıyım bilmiyorum,
Bana kalırsa alışamam biliyorum...
Râna K.
|11.05.2014|​

Rana senin şiirlerini biliyorum. Ve buradakilerden daha iyi olduğuna da eminim. Göster kendini (:

Teşekkür ederim Lethe :)Tamam Mesut abim ama bende senin şiirlerini biliyorum sende göster kendini ;)

Kitap çıkarmak.. bu ülkede iyi cesaret. Bende düşünüyorum ama daha var bana. İnşallah çıkarırsın. Şiir çok güzeldi. Kalemina sağlık.

Kitap çıkarmak.. bu ülkede iyi cesaret. Bende düşünüyorum ama daha var bana. İnşallah çıkarırsın. Şiir çok güzeldi. Kalemina sağlık.

Evet malesef öyle, ülkemiz de bu kadar az okur varken böyle bir şey soru işareti bırakıyor insanın aklında fakat ben şansımı deneyeceğim ticari amaç gütmeden acılarımla birlikte çıkaracağım o kitabı belki böylelikle yürek sızım da hafifler....
Umarım sende çıkarırsın yardımcı olurum ben aşamalarda...

Evet malesef öyle, ülkemiz de bu kadar az okur varken böyle bir şey soru işareti bırakıyor insanın aklında fakat ben şansımı deneyeceğim ticari amaç gütmeden acılarımla birlikte çıkaracağım o kitabı belki böylelikle yürek sızım da hafifler....
Umarım sende çıkarırsın yardımcı olurum ben aşamalarda...

Şimdi sanal alemde tanınmadığın sürece kitaplar tanınmıyor. Kitap çıkarmak isteyenler yada edebiyat ile ilgilenen insanlar her zaman mutlu etmiştir beni. Sizinle tanışmak isterim. :)

Şimdi sanal alemde tanınmadığın sürece kitaplar tanınmıyor. Kitap çıkarmak isteyenler yada edebiyat ile ilgilenen insanlar her zaman mutlu etmiştir beni. Sizinle tanışmak isterim. :)

Çok teşekkür ederim, edebiyata ilginiz olması çok güzel, bende sizi tanımak isterim (:

Geri