Ayrıldıktan sonra sevgilisini Facebook'tan silmeyen bir kadın, nasıl yorumlanmalıdır?

Konu sahibi son olarak 42 gün önce görüldü

Ayrıldıktan sonra sevgilisini Facebook'tan silmeyen bir kadın, nasıl yorumlanmalıdır?

• Kullanılan toplam oy
    3
1200px-Facebook_New_Logo_%282015%29.svg.png

Kadın, çeşitli gerekçeler sunarak beraberliğini bitiriyor ve erkek de peki deyip çekip gidiyor. Ancak kadın Facebook listesinden de silmiyor erkeği. Bu durum sizce nasıl yorumlanmalıdır?

Zaten ayrılıklar bu sosyal medyadan dolayı meydana geliyor :d silip silmemesi önemli değil ki. Bitirmek istiyorsa bitirir. Silmek falan bunlar artık ergence oldu. Haa kavga edeim deli gini hakaret falan olur silersin ama belki normal ayrılmışlardır.

Gayet normal.

Sevmiyor ama önemsiyor, insan olarak saygi duyuyor ve değer veriyordur bence. Biraz da vicdani bir yük olmuştur üzerinde kestirip atamamistir. Bir de bence ilk zamanlar ayrildigin insanla baglari hemen koparmak istemiyorsun eğer kotu bir ayrilik değilse. İnsan olarak hayatinda kalsin istiyorsun tabi bu iki taraftan birinin hayatına biri girene kadar olabilecek bir süreç.

Bence çok saçma bir durum benim öyle bi arkadaşım var
Ayrilmadan önce bile birbirlerine haber vermezdiler swarmdan takip ederlerdi birbirlerini

Ayrilali 1 sene gecmistir hala face de ekli cocuk :D

Sosyal medyadan silmediyse umut var denektir.

arkadaş olarak yedekte tutmak isteyebilir
ya da gerçekten ilk anlardaki gibi sevmiyor soğumuş olabilir sizi artık sıradan bir arkadaş olarak görüp bunu gözünüze sokmak isteyebilir

Ben nasıl da olumlu yorumluyorum, ah canım kendim ya dsakjh
Çünkü ben öyle yaparım. :liv:

Demek ki kişiden kişiye göre aynı davranış farklı nedenlerle yapılabiliyor.

Meraklidir. Hayatini takip edebilmek icindir birazda olsa.

Ben yapmıştım da laf sokmak isteyince gizlilik uygulamak gerekiyor..

Kötü ayrilmadilarsa garip gelmedi bana . Değer veriyordur insan olarak ..

Geri