Ayrıldıktan sonra medeni insanlar gibi dost kalmayı başarabiliyor musunuz?

• Kullanıcı Rhea
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
Konu sahibi son olarak 26 gün önce görüldü
Ayrıldıktan sonra medeni insanlar gibi dost kalmayı başarabiliyor musunuz?

çirkefleşmeyin yeter
abartmaya gerek yok

Ayrılık konusunda medeni değilim…

Medenilik miymiş o kfjf Ayrılıklar ya da bitişlerden sonra mutlaka taraflardan birisi ya da her ikisi birden öfkeli, üzgün, yorgun hisseder. Hissizlikle bitiş, çoook önceden bir kopuş yaşandıysa mümkün olur, bir ayrılıktan nötr çıkanı görmedim şimdiye kadar. Ve dost kalmak, tercih olmamalı bence. Dostumuz mu yok hdjd O olumsuz duygular geçtiğinde gördüğünde selamlaşmak yeterli olur-bence ona da gerek yok- ama hadi bu benim yabaniliğim olsun :d
Eğer evlilikse biten ve çocuğunuz varsa mecbur iletişimde kalırsınız ama onun da bir sınırı olur tahminim. İyi bir iş birliği yeterli çünkü kıymetliniz söz konusu. Dostluğa gerek yok diye düşünüyorum.

anlasmaliysa tabi, olabilir.
Ama farklı durumlar soz konusuysa allah yolunu acik etsin birbirimizden uzak en iyisi.

Yine o malum postu atacağım da,neyse ban falan yerim sonra uğraşamam.

Niye dost olayım ya elin oğluyla

Biri sizden gittikten sonra etkisiz olmuyor mu ? Belki bir süre acı çeker sonra akışta olmuyor musunuz ? Düşman olmak bile bir duygu 🐦

Dost kıtlığı mı var?

Benim çok dostum var. Medeni değilsem bu yüzden en medeniyetsiz benimdir kardeşim. Benim eski sevgilim dostum olamaz.

Dost derken ?
Ayrildigimiz kisi hirlasmasa sukur edicez...
Dost'luk deniliyor Medeni sekilde...kalmak hemi de...ayrildigimiz kisi ile ...ayrilik sonrasi...
Saygisizlik yasamadiysaniz, atesli duygular da barindirmiyorsaniz, igrenme tiksinme fln fln Dost kalin tabi.

Ben insan kalalim, istedim ve elendim. Adsfs
Ayrilma asamasi cok baska 1dunya arkadaslar.
oturup medeni 2insan gibi sorunlari cozumleri olmasi gerekenleri sonrasini konusursunuz ok' tamam, denilir. Ama surec esnasinda oturup konustugunuz o kisiyi bulamayabiliyorsunuz.

Ayrilik geri donulmez 1kapi ise nolur zorluk cikarmayin.
yasadiklarinizi yasadiniz ustunu mu ortersiniz, mezara mi gomersiniz, cope mi atarsiniz, tozlu raflara mi kaldirirsiniz size kalmis ama dokmeyin kirmayin kendinizi ellerinizle rezil etmeyin.
Bunu genel olarak soyluyorum.
Arkadas ayriligi olur, sevgili ayriligi olur, es ayriligi olur.

Kapiyi kapatip gidin oradan ondan.

Niye illa 1bag kurma cabasi olusturuluyor ayrilik sonrasi.

ebeveynseniz o kadar ilgili alakali 1anne/baba iseniz sorumluklarinizi bilir ona gore hareket edersiniz. Ayrildiginiz es dostunuz olmaz/olamaz. Kandirmayin kendinizi.

Ayrıldığım insanla niye dost kalayım? Dost olacak kadar yakınlığı devam ettirmeye gerek yok. Mecburen aynı ortamı paylaşıyorsunuzdur, saygılı davranırsınız en fazla.
Abartmaya gerek yok.

Çocuklar için iyi olmak zorundasın. Dost olmaya gerek yok

Geri