Ayrıldıktan Bir Kaç Gün Sonra Başka Biriyle Olan Insan

Konu sahibi son olarak 58 gün önce görüldü
Iyi tarafından bakın, mutsuz insan kalmasın diye düşünüyordur. "Herkesin sevgilisi" olma yolunda gün be gün kendine bir şeyler katan insandır.

Not: Kaos yaratmak adına zemin hazırlıyorum.

İnsanın birine karşı duyguları bitmiş ise başkasına yönelmesi kolay olabileceği gibi, çivi çiviyi söker mantığı ile hareket eden de çıkabiliyor. En kötüsü ise ayrılmadan önce bulmuş olma ihtimalidir.

Bu konuda olay çıkmaz bahtiyar. Tabi duyduğun bir olayın üstüne açtıysan başka...

bir kaç gün az ya
şu kadar gün sonra olabilir

Keşke sadece ayrıldıktan birkaç gün sonra birlikte olsalar... Ayrılmadan da yapabiliyorlar.

aklıma şeygeldi bu forumda bir kadının şey mesajını görmüştüm ben 5 kişiyi bile aynı anda idare etmişliğim var
bu sözü geyiğinemiydi ciddimiydi bilemiycem nikcini vermiyecegim tabni Q:WEa:Sasd

Ayrıldıktan birkaç gün sonra hemen birini buldu demeyelim de çevresi çok geniş olduğu için hiç yalnız kalmıyor diyelim...
unnamed.jpg

• Beğen
Tepkiler: Sux
Günümüzün kızları ayrılmayı düşünüyorlarsa önceden bakınmaya başlıyorlar. Bulamazlarsa devam.

Benim iliskilerim çok uzun sureli ilişkilerdir .
O yüzden bu konu beni teğet gecer

Birkaç gün sonra mı? aynı saatlerde bir başkasına mesaj atmaya başlıyorum. Dertleşmek, içimi açmak için...

Geri