Ayrıldığı sevgilisi hakkında kötü konuşmayan birey

J
  • Kullanıcı Jigsaw
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
*Ayrıldığı erkek arkadaşı / kız arkadaşının arkasından konuşmayan kız yada erkektir.
*Muhtemelen anılarına saygı duyuyorlardır.Kötünün iyisi şeklinde ayrılmışlardır.

Ben ne iyi nede kötü hiç bir şekilde eski sevgilimin hakkında konuşmam,hoş değil yani..Bitsede yaşanılmış güzel anıların hatrına konuşulmaz..

Hakkında kötü konuşmam,konuşulmasına da izin vermem ; şahsen.

Biz bu tür erkeğe erkek demiyoruz; "ADAM" diyoruz. Erdemli, karakterli erkek davranışı. Her erkekte bulunmayan bir özellik.

Yaşanılmışlara saygı duyulması açısından olması gereken :)
Gülümseyerek hatırlamak , nefret etmemek insan kazanmak bu eski sevgili dahi olsa ;)

Arkamdan konusanın arkasından konusurum ben ok! :D

Ayrıldığı sevgilisi hakkında kötü konuşmayan birey hem kendine hem de o ayrıldığı kişiye saygısı olan kişidir.:cici:

'Severek ayrılanlar' şeklindede tanımlanabilir bir durumdurAz kişide bulunan karakteristik özelliktir.

Bkz: insankonuşmadanduramaz
Bkz : Severek ayrılanlar ayna grubu

kotu konusacak tek birsey yoktur. bir vakitler guzel seyler yasadigin paylastigin birine kotu sozler soylemek arkasindan konusmak insanin alabilecegi en cirkin hal dir ki herkes evvela kemdisine baksin dedirtir.

genelde suclu olan oysa konusmaz, olayin icinde az dahi payiniz varsa hic isitmediginiz kufurleri sizin icin sarf ettigini duysarsiniz.

ama herseye ragmen konusmayan erkek=Adam...

anıların hatrına vs değil arkadaş insanlık namına konuşulmaması gerekir.

Sevip sevilirken herşey çok güzel ayrılınca ondan kötüsü yok. Ne güzel dünya.

Ego sorunu olmayan, olgun ve erdemli insandır.

Hic kusura bakmasin kimse ama bana yanlisi varsa arkasindan degilde yani yuzunede kotu konusurum sen bunu bunu yaptin falan filan anlatirim yai ben susmazdim. Eger benimde yanlisim olduysa oda benim hakkimda konussun problem degil.

Karşısındakinden kazık yemeyen insandır hatalıdır susar..

Geri