Ayrılamama sendromu

• Kullanıcı eSc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Ruh Sağlığı
Konu sahibi son olarak 4820 gün önce görüldü
Sevgilimden ayrılmayı beceremeyen bir insanım ben. Ayrılamama özürlüyüm
virgulll.gif
adamı istemesem
virgulll.gif
sevmesem bile kan kusturup
virgulll.gif
onun benden ayrılmasını sağlıyorum. Aynı şey ev arkadaşımdan ayrılırken de başıma geldi.

Ayrılamama özürüm ev arkadaşlarım ve iş hayatımda da aynı şekilde devam ediyor. Yanımdaki insana “Ben gidiyorum” diyemiyorum. Şimdi bir ev arkadaşım var benim; kadın
virgulll.gif
süphanallah ibretlik bir paylaşım! Zamanında internette ‘Ev arkadaşı arıyorum’ ilanlarından bulmuştum ben bu kadını. Kira ucuz
virgulll.gif
ev eşyalı
virgulll.gif
merkezi bir yerde
virgulll.gif
bir de üzerine “Sadece haftada bir gün evde kalıyorum” deyince
virgulll.gif
valizimi aldığım gibi gittim. Hatun biraz garip geldi başta
virgulll.gif
bıyıkları var ve türkü kafe çalışanı gibi. Yaşını “39” dedi
virgulll.gif
“Ablan sayılırım” dedi
virgulll.gif
“Bana güven” dedi. Böyle de yazınca
virgulll.gif
hikâyenin devamı pavyona düşüp
virgulll.gif
bir işadamının beni kurtarmasını beklediğim gibi anlaşılacak. Ama öyle olmadı
virgulll.gif
kadının yaşı her geçen gün indikçe indi
virgulll.gif
en son “25 yaşındayım” dedi. Hatunun koca bir şirketi varmış meğersem. Ama nasıl cimri
virgulll.gif
nasıl anlatamam. Ya evde bana uzattığı çikolatanın bile parasını kiraya yazıyor. Sürekli temizlik yapıyor ve devamlı konuşuyor: “Şurayı şunu yapalım
virgulll.gif
bunu yapalım
virgulll.gif
temizlikçi çağıralım
virgulll.gif
buzdolabını yenileyelim ama parayı sen ver.”

Ne demişti
virgulll.gif
ne çıktı?

Bir de başta haftada bir gün kalıyorum evde demişti
virgulll.gif
haftada bir gün kadın yok evde. Sevgilisi var bir tane sürekli evde vur tamburun tellerine. Duvarlar çok ince bizim
virgulll.gif
hangi pozisyonlara girdiklerini bile duyabiliyorum. Bütün fantezilerini biliyorum yani. Ama önemli olan bu değil önemli olan benim evin bütün faturalarını ödüyor olmam. Bana “Evde hiç kalmıyorum” deyince “Öderim” dedim
virgulll.gif
faturayı ne olacak
virgulll.gif
kadıncağız tüketmediği suyu mu ödeyecek diye. Ama sağ olsun benden fazla o evde yaşadı. Sevgilim varken (böhüüü aylar aylar önce yani) evin yüzünü bile görmüyordum. Şimdi de öyle neredeyse görmüyorum ama bunların halvetten sonra aldıkları abdestlerin su parasını ben ödüyorum.

Kıvrandım da kıvrandım
Huzurlu değilim kadın geldiği zaman eve
virgulll.gif
böyle nefes alamıyorum sanki. Odama gidiyorum
virgulll.gif
yanıma geliyor iki saat konuşuyor
virgulll.gif
sürekli bir şeyler istiyor benden. Bir de öyle bir kadın ki daha geçen gün televizyonda Zeki Müren’le ilgili bir belgesel vardı
virgulll.gif
ona bakıyordum. Bu kafasını uzattı “Aaa Zeki Müren mi ölmüş
virgulll.gif
ne severdim yazık olmuş” dedi. Bir an mallaştım öyle
virgulll.gif
kaldım yarım saat ekrana bakarak.
Kardeşim de yanıma gelmişken bu evden çıkma zamanım geldi dedim. Ama şimdi bu kadından ayrılacağımı söylemem lazım. Resmen sevgilimden ayrılacakmışım gibi bunalıma girdim. Yüz yüze geliyoruz
virgulll.gif
güzel anlarımız geliyor aklıma
virgulll.gif
beraber banyoyu temizlerken gülüşmelerimiz
virgulll.gif
bulaşıkları yıkaması için beklediğim günler... Bir türlü söyleyemiyorum ayrılacağımı evden. Tam konuya girecek oluyorum
virgulll.gif
“Perdeleri yıkayalım bayram geliyor” diyor. Ben bunu ona nasıl yaparım diyorum
virgulll.gif
bıyıklıysa günahı ne diyip bir daha üzülüyorum kadına. Sonra faturaları görüyorum
virgulll.gif
“Ben mi beslicem yae elin manyak nevrotik karısını” diye deliriyorum.

Bir çirkefleşti...
Baktım olmayacak bir cesaretle söyledim ayrılacağımı evden. Ve işte orada gerçek yüzünü gördüm. Aynen sevgililerimin gerçek yüzlerini ayrılırken ki kavgalarda gördüğüm gibi. Kadın bir çirkefleşti
virgulll.gif
nasıl bağırıyor bana. Depozito yerine senet imzalamıştım
virgulll.gif
seneti de vermeyecekmiş haspa. Onu ortada bıraktım diye artı iki aylık kira istiyor. Salon koltuğunda çok oturdum diye(?) yeni koltuk alıp gitmem gerektiğini bile söyledi. Sonra da kapıyı çarpıp gitti. O iki aylık kirayı nah veririm
virgulll.gif
o evi yakar yine de almam salona o koltuğu! Dua edin de o seneti alayım bari.

Geri