Ayrı eve çıkmak

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Yeni neslin çoğunun ailesi ile kuşak çatışması yaşaması sebebiyle 18 yasına bastıklarında yapmak istedikleri ilk seylerden biri sanırım

çayını çorbanı yemeğini ütünü bulaşığını çamaşırını cartını curtunu kendin yapmak zorunda olmak dışında güzel tavsiye etmiyorum tavuk dürüm yemekden anam ağladı

Bende tavsiye etmem, anne evi gibisi yok. Ayri evde ac yasiyoduk [emoji19]

Hayatının hatasını yaparsın..

1 yıl tek kaldım. Acıma az daha ölüyordum. Hiç tavsiye etmem.

Eve gelince daginikliklarin oldugu gibi durur.. duygulandim simdi [emoji19] [emoji23]

Arapça'da ''cüda'' kelimesine denk gelen eylem.
Türk edebiyatında, eski eserlerde ''cüda'' kelimesi olarak karşımıza çıkabilmektedir. Evden ayrılmak, ayrı eve çıkmak, baba ocağından uzaklaşmak anlamındadır.

17 yaşımdan beri ailemden ayrı yaşıyorum. Mutluyum, huzurluyum..

Şartlara bağlı olarak iyi veya kötü olması gorecelilik arzeden durum

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kadınların evlenmeden yapamayacağı düşünülen eylem. Gerçekleştirmeme ramak kalan durumdur.

Hayatimda yaptigim en akilli seylerden birisi..
Universiteye adim attigimdan beri ayri evde yasiyorum..
Kisiliginizin tamamen oturmasina neden olur. Kendi ayaklarinizin uzerinde hayati her haliyle ysamaniz muazzam bir sey..

Yemeksepeti'ne küçük çaplı bir servet ödemenize neden olabilir (tecrübe konuşuyor).

Pizza kutuları, restoranlardan gelen envai çeşit ıslak mendil evizin en temel dekorasyon öğesi haline gelir, Gordon Ramsey gibi 17 farklı makarna sosu yapmayı öğrenirsiniz.

Öte yandan, kimseye tabi olmadan yaşamak hayata karşı daha mücadeleci, sorumluluk sahibi olma konusunda inanılmaz bir fırsat sunar insana.

5 yıldır ailemden ayrı yaşıyorum. Bunun 3 yılını kız arkadaşımla evi paylaştık.

Kapı bozulsa, lavabo tıkansa sen sorumlusun. Faturaları sen ödüyorsun. Apartman toplantılarına sen katılıyorsun , ekmeği sen alıyorsun.

Ayda yılda annen gelince ev yemekleriyle hasret giderirsin.

Tamam tamam herşeye rağmen güzel :)

Geri