Ayran Kilo Aldırır mı? Zayıflatır Mı?

• Kullanıcı Volina
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diyet Ve Sağlıklı Beslenme
Konu sahibi son olarak 2617 gün önce görüldü
ayran kilo aldırır mı - ayran kilo yapar mı

Ayran sizin kilo verecekseniz baş terciğiniz olmalıdır. Ayran vicüdunuzdan yağların atılmasını sağlayan yardımcı bir besin değeri içermektedir. Ve kilo vermenize destek olacaktır. Elbette, bunu kullanırken mümkün olduğunca yarım yağlı az yağlı hatta ligt tüketmeniz gerekmektedir.

Ligt ayran içmek zayıflatır mı?

Kesinlikle ligt ayran içmek diğer ayranlara göre daha zayıflatıcı etkisi vardır. Özellikle ligt ayranların içerisinde besin değeri daha yüksek içeriklerde bulunmaktadır.. Sütün içerisinde var olan karbonhidrat ve yağın aynı esnada başka bir besinde bulunursa bize faydası olmaktadır. Örneğin bir çorba içerken çorbayı ligt bir süt ile sütle pişirirseniz buda size extra bir katkısı olacaktır.

Not; kaynak belirtililerek kullanılabilir..

Her şey çok genellenerek yazılmış. Vucudumuzdan yağların atılmasını sağlayan yardımcı besin degerinin ne olduğunu merak ettim doğrusu. Yani kısaca hiç bir şey anlamadim ben bu konudan :)

Ayran yapılan yoğurtla alakalı olsa gerek. Sonuçta yoğurtlar da yağlı ve yağsız diye ayrılıyor.

Ayran uyku getirmez :honk:
Bugüne kadar hep karaladılar en sevdiğim içeceği :o

Ayran, yoğurt tok tutar. Diyet listelerine ayran hep yazılır. Şişmanlatacağını düşünmüyorum. Tabii abartmamak lazım.

O nutellanızdan, kısırınızdan, beyaz ekmeğinizden, çikolata ve sekerlerinizden uzak durup, bol bol su içip lifli gıdalar tüketirseniz, azıcık da popo kaldırıp spor yaparsanız taş gibi olursunuz taş

kilo aldırırmı bilmem de güzel uyku getiriyo.

Tam yağlı değilse kilo yapacağını düşünmüyorum

Ayran içince uykum geliyor ve yüreeem yanıyor, niye açaba.

Ayran sadece uyku getiren bir yetidedir.
Kilo aldırma gibi bir etkisi yoktur.Yoğurdun vucuttaki ödemleri attığından ötürü kilo no no no.
Güvenle yiyin,için gari.

kaslarda oluşan laktik asit ile ayranın stokiyometrisi farklı olduğundan mütevellit uyku getirme etkisi yoktur tezini savunsam daa birkaç farklı görüşten birisi de kaslarda gevşeme sağladığından bi ağırlık çökmesine sebebiyet verdiği yönündedir :honk:

çok güzel bir ara öğündür sıvı alımına da katkı sağlar her besinde olduğu gibi kilo yapıp yapmamasında tüketim miktarı etkilidir :honk:

lahmacunla içersen aldırır :asd:

Ayransız hayat düşünemiyorum.Kilo aldıracağını pek sanmam.

Geri