Ayran geyikleri - ayran twitter geyikleri - ayran sosyal medya geyikleri

Konu sahibi son olarak 3080 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

- Sağlık merkez 9091
+ 9091 dinleme de merkez.
- Vaka veriyorum " 45 yaş erkek hasta, ayran koması"
+Anlaşıldı çıkış yapıyoruz.

Turkiye'nin milli ickisi Su'dur. Yogurda koyarsan ayran olur, rakiya koyarsan bayram olur.

Bu sıcak havada bi soğuk ayran olsaydı da içseydik

Bazen özledim diyemezsin oturur bi ayran daha içersin

Sizin yarım bırakıp attığınız ayran kutuların da kalan ayranı karıncalar su sanıp içiyo eve gidip karısını çocuğunu dövüyo yapmayın bunları.

bu saatte ayran içmek, hem de iş yerinde... hiç yakışmadı bana, accayip de kafa yaptı. o kedi buraya gelecek!!!

Rakı, bira, votka sarhoş ederken Ayran'da uyku verir az için...

Bandrolsüz ayran içmeyin lan kör olursunuz

"Kırmızı rujlu ayran bardağı" söyleyeceklerim bu kadar.

Sarhoş kadın yoktur. AYRAN içmeyen kadın vardır.

Ayran yine can aldı! Ayranlı olduğu halde direksiyon başına geçerek uyuyakalan sürücü,durakta bekleyen yolcuların arasına daldı.Bilanço ağır

hem 3 çocuk istiyor hemde ayran için diyor yahu ayran uyutur bi kere madem 3 çocuk istiyorsun rakı için diye teşvik edeceksin

Karşıyaka Adliyesinde TC kaldırıldı. Sebebi krmızı ruj baştan çıkardı, ayran içmiştik abi ne yaptığımızı bilmiyoruz.

İstanbul Valisi 1Mayısta Taksime gelmekte ısrar edenlere Tazyikli Ayran sıkılacağını açıkladı. İnsanların ulaşım özgürlüğü kısıtlanamaz.

Milli içkimiz ayran dır dediğin günden beri Ayrana vokta karıştırıp içiyorum iyiki varsın tayyip sanırım bunu sende deniyorsun

1 MAYIS PROGRAMI: 05.00 - Sokağa çıkma yasağı başlangıç, 12.00-21.00 - Home Party (Sınırsız ayran), 21.00 - İstiklal Marşı ve Kapanış.

BJGDejlCcAIu2Er.jpg

+İçecek ne alırsınız?
-Bir büyük ayran alayım

Ayran-balık Ayvalık...Aaaa uydu!..Olur o zaman...

Ayran ıctım sallanıyorumm bak yıne efkarlanıyorum!!

ayran ve gündem harbi kafa yapıyor..rakı makı hak getire

Recep Tayyip Erdoğan ilişki durumunu '' Ayran Gönüllü '' olarak değiştirmiş..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri