яυнυм'α нιтαвєη

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
https://youtu.be/PbpkCq9RqGo

nasıl kullanılacağı bilinmeyen anlardı
sonuna dek yaşamaktan korkup da kaçtığımız.
yerini ve anlamını bulmayı beklerken
çürüdü gitti içimizde
saklı duygularımız...
...

Aramızdaki zaman ve mesafe gittikçe açılıyor. ve ben artık bunu bile umursamayacak bir noktadayım. mecburi bir tevekkül ve iyi niyetli bir beklentiyle, belkiler diyarında bekliyorum artık.. keşkeler diyarı.. inşallahlar diyarı..
başka türlü nasıl gelebilirim üstesinden ?
www.youtube.com/watch?v=tXIm7Ut5nC8

Bir süre sonra, insanlar pekde umrunda olmamaya başlıyor. Kimin ne düşündüğünü ne yaptığını umursamıyorsun bile, yorulunca kendi kabuğuna çekilip, o küçük dünyanda yalnız yaşamayı öğreniyorsun artık.Gözyaşını kendi ellerinle silmeyi, ve derin hüzünleri tek başına atlatmayı öğrendiğin vakit, birdaha kimseye ihtiyacında olmuyor.Siz buna yanlızlık diyorsunuz, ben ise huzur. Eğer hala yüreğinizde bir ağrı hissediyorsanız, değerini bilin. Sezen dinleyin, Ahmet dinleyin, sigara yakın, dolsun gözleriniz, silmeyin.

susuyorsun ve sabrediyorsun, zira seni anlamıyorlar..

arıyorsun sana yakın olanları gün ışığında,
büyük nârin ruhların hiç bulunmadığı yerde.

Inancini kırıyorlar , sonra her şeye kötü
tarafindan bakıyorsun.Öyle ışte.

Kimseyle konuşmuyorum. Böyle daha iyi oluyor sanki. Bir anlamı olduğundan değil. Konuşamadığımdan da değil. Canım istemiyor sadece. Aslında canım isterse bir saksı bitkisiyle hava durumu hakkında bile konuşabilirim. Ama hiç canım istemiyor işte. Sahiden de hiçbir şey söylemeden susarsam ne demek istediğim anlaşılabilir mi ki ?

Gerçekten sevdiğim pek az insan var.
Hele saygı duyduğum daha da az insan var.
Dünyayı tanıdıkça hoşnutsuzluğum daha da artıyor. Her geçen gün insan karakterinin tutarsızlığına ve akıllı, duygulu görünenlere bile güvenilmeyeceğine olan inancım güçleniyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri