Aynı kişiyi aynı anda hem sevip hem de nefret edebilir misin?

Konu sahibi son olarak 4784 gün önce görüldü

Aynı kişiyi aynı anda hem sevip hem de nefret edebilir misin?

• Kullanılan toplam oy
    36
Yeryüzünde dünya tarihi boyunca yaşayan milyarlarca insan ve bu insanların oluşturduğu milletler arasında bu tür soruları sorabilecek RUHA sahip olan tek millet Türklerdir. Buna bütün kalbimle ve ciddiyetimle inanıyor ve aksi düşünceleri asla kabul etmiyorum.

Pek de pembe panjurlu ev tadında olmayan acılı aşkların bir anlamı da bu zaten. Yine şiir gibi konuştum, maşallah bana.

nefret ayri sevgi ayri, zaten nefret etmeye kadar geldiyse bitmistir hersey

Bu imkansız ya sever ya nefret ederiz ateşle barut yan yana durmaz misali bu nedenle hayır.

Hem de çok güzel yaparım.

Hayır canım ne alaka ya seversin ya nefret edersin.

eğer ki yillarini vermissen o adama evet:)

Bazen kavga ederiz mesela derim suan senden nefret ediyorum konusma birsey diye:D yani edebiliyosunuz​

platonik aşklar böyledir genelde. Hem seversin hem de başkalarıyla ilgilendiği için nefret edersin.

olur tabi. Misal eşiniz çok seviyosunuz sizi aldattı. O zaman hem nefret edersiniz ama hemde belli bi süre içinizde yine sevgi olur.

İnsan sevdiğine gerçek anlamda bi nefret zaten besleyemez nefret ettiğini sanar o yuzden hayır.

23 yaşına kadar kimseyi sevmedim maalesef narsist kişiliğim var kimseyi kendi önüme koyamıyorum tek yaşıyorum sanırım biraz da onun etkisi var ama sevebilseydim herhalde nefret edemezdim köpeğimi seviyorum mesela ama asla nefret edemem

Sen birini sevmek bir o kadarda nefret etmek nedir bilirmisin?

Severim de döverim de..: )

Mümkündür, onaylanmayan halleri de alabilmektir sevgi nihayetinde..

Sevdiğin insandan nefret edemezsin.
Sevgi yerini nefrete bırakabilir ama.

İnsan sevdiğine en fazla kızabilir nefret etme olanağı baş gösterdiğinde o sevgi kesinkes kalmamış demektir

Sevmenin sonu ömürlüktür ucu bucağı olmayan mutluluğa götürür
Nefret ise intikam,kızgınlık hata üzerine hata barındırır ben aynı kefeye koyamadım.
Odunum ama böyle de bir şey başıma gelmedi :o

Geri