Aynı kişiyi aynı anda hem sevip hem de nefret edebilir misin?

Konu sahibi son olarak 4784 gün önce görüldü

Aynı kişiyi aynı anda hem sevip hem de nefret edebilir misin?

• Kullanılan toplam oy
    36
Yok yahu olmaz öyle şey. Severken sana yapılan bir davranışına kızmış hatta davranışından dolayı nefret duyduğunu hissedebilirsin ama bu duygu anında sevgiye dönüşen şeklini değiştiren duygudur.

hayatimda hic nefret etmedim simdiye kadar acaba bende sorunmu var :T:

Ayni anda hem yemek yiyip hem konuşup hemde yuruyorum neden olmasin :gtr:

hem gıcık olup hem sevebilir
öyle acayip biriyim

Yok yahu, Nefertiti'yi siz ufak bir kırgınlık, araya giren soğukluk, biraz küslük yahut selamsızlık sabahsızlık mı sandınız? Nefret her şeyden büyük bir duygudur, insana yakışmayacak şeyler yaptırır.

Teletabi olgusunda ay gel sarılalım humanları için, nefret çok uzak, Allah hissettirmesin.

Hayır. Athena her ne kadar “Aşk nefrete ne yakınsın.” dese de hayır.

Ha ama bir çok arkadaşımı bir çok kötü özelliğine rağmen çok severim. O kötü olarak değerlendirdiğim özellikleri nefret yaratmaz bende. Karakterinin bir parçası olarak görürüm ve arkadaşlık etme tercihinde bulunmuşsam, o özelliği ile severim o kişiyi.

Evet ben bunu yaşamış olduğum ihanet durumundan sonra deneyimlenmiştim nefret ediyorsun tiksiniyorsun ama bi okadar da seviyorsun yokluğu acı veriyor ilginç karşılık içinden çıkılmayacak kadar nalet bir durum kısaca kjkhkjkh

aynı anda 3-5 kişi sevilir de 1 kişi hem sevilip hem nefret edilmez şanzıman elde kalır

Nefreti örselemeyin o da bir duygudur ve birine nefret dolu olmanız onu hala önemsediğiniz ve de varlığını kabul ettiğiniz anlamına geliyor. Aşk ile harmanlanırsa = Tutku

Napim bazen çok tatlı oluyorsunuz Sjssjsjsj

Severken kızabiliriz ama aynı anda nefret olmaz. Seviyor görünüp içten içe nefret ediyorlarsa bilemem…

Geri