Aynı cinsten birisi sizinle yakınlaşmak isterse, tepkiniz bu kadar sakin olur mu?

Konu sahibi son olarak 43 gün önce görüldü
Otelde çalıştığım dönemlerde neler neler geldi basıma tabiki olay çıkartamıyorsun kibarca reddediyorsun ünlü biri bile vardı asdasfjkl

ıslak odunlan döverim, süpürkenin sapıylan kovalarım, terliğimlen ağzına patlatırım :ppppp ıstırırrım :ppp ıstırmam ıstırmam neden ıstırayım :pppp

Saçlarımı kısacık kestirdigim dönemde talep görüyordum kızlardan.
Laf da atıldı birkaç kız tarafından, ehehe diye güldüm.
Not: lezbiyen değilim.

Meme uçlarını koparır küpe olarak takarım ona.

Bir kere beni yağmur diye bir kız ekledi msn'de. Ben lezbiyenim. Kamera aç sana bir şey göstereceğim dedi. Direkt engelledim. Tırstım. Şlkjhl

Şükür şimdiye kadar öyle birşey olmadı ve asla da istemem.
Sakin olabileceğimi de sanmam.
Kişilerin tercihleri kendini bağlar ,kim istiyorsa ona yanaşsın.

Bi ara tumblrda bi anonim takmıştı yabancıydı.
Kırıcı olmadım dedim sadece lez olmadığımı falan.

Ben anlamam muhtemelen. Yani şüphelensem de açık açık soramam. Böyle açık açık söylemedikçe muhatabım, kafama dank etmez. Çünkü gelmez yani nasıl gelsin aklıma :liv:

Benden bu konuda suphelenenler olmuştur eminim. Beğendiğime saglam iltifat eder, sağlam asilirdim. [emoji14]
Artik yapmiyorum, tipe bak çirkin diyorum.

hoslandigim-kiz-bana-amca-dedi.jpg

düşünsene elleri üstünde ıyyyğğğğ kuscam sanırım :ppppp

Sapkın ilişki beklentileri tabiki bende karşılığını bulamaz.Yinede sert davranmak tarzım değil.Eğer ciddi olarak geçmişten gelen bir yaşam tarzı ise yani bunu iş edinen bir hayat tarzı var ise ciddi bir şekilde red etmek yeterli.Ancak bunu karşılıklı yaşamayı tercih edenleride umursamam.

Geri