Aynı cinsten birisi sizinle yakınlaşmak isterse, tepkiniz bu kadar sakin olur mu?

Konu sahibi son olarak 43 gün önce görüldü
c2252df5b3a26bf49188f33228986da2.jpg

Gayet yerinde sözler sarfetmiş Mesut isimli kişi, aynı şekilde tam da yerinde ve zamanında konuşmayı kesmiş. İmrendim açıkçası :) Oldukça örnek bir davranış sergilemiş, tam olarak yapılması gereken budur.

O kişi benim bu arada. :D

lisede sınıf arkadaşım söylemişti benzeri bir şeyi ilk başta algılayamasam da sonrasında hayat senin hayatın bana bulaşmadığın sürece deyip koşar adım uzaklaşmıştım kızı gördüğümde yolumu değiştirir olmuştum :)

Takdir ettim mesut. Çok yerinde karşı tarafı rencide etmeyecek şekilde cevap vermişsin.

Cinsel tercihlere saygı duyarım ancak toplum henüz bu tür konuları anlayış çerçevesinde değerlendirecek kadar ilerlemedi. Her ne kadar her birimizi toplumun bir parçası olsak da, bunu kişilere indirgersek eğer, kişi biraz da kendine bakmalı, ben ne kadar anlayışlıyım diye bir düşünmeli diyebilirim... Elbette sayıp sövmezdim. Ya direkt engellerdim yada bir iki sert cümle iletirdim benle dalga geçiyor diye. Bazen evrimimi tamamlayamamış olmamdan mutluluk duyuyorum.

Böyle bir şeyle karşılaşmadım şükür, ne tepki verirdim bilmiyorum:tatlı:

bi kere tanimadigini neyine eklersin? sahsen benim basima gelse ...... beepp ffffff bol bol kufur..

oha!

Ben sosyal medyayı daha çok iş için kullandığım için sektörümle alakalı kişileri ekliyorum. Bu arkadaşın işi de benimkiyle bağlantılıydı. :)

Ne ayak olduğu belli olmuyor um? :D

Takdir ettim mesut. Çok yerinde karşı tarafı rencide etmeyecek şekilde cevap vermişsin.

Teşekkür ederim ağabey. Onu onun tarafından anlamak lazım. Her ne kadar bu anlayışı desteklemesem de, olması gereken buydu sanıyorum. :)

evli misin nişanlı mı ben onu anlamadım

Nişanlıyım. :)

Durup dururken böyle bir mesajla giriş yapmaz kimse, cesareti nereden almış acaba?
Aynı cinsten böyle bir tepki gelse ki sanmıyorum munasip dille cevap verirdim.

direk söverim yerim saygısını seçimini tercihini :D

Konuşmayı hayretler içerisinde okudum. Kusura bakmayın da olayın gidişatı az biraz güldürdü beni. Neden bilmiyorum. Yanlış anlamayın lütfen. Ne kadar da zarif yanıtlar vermissiniz ve çok naif idare etmissiniz.

Geri