Aynı cinsten birisi sizinle yakınlaşmak isterse, tepkiniz bu kadar sakin olur mu?

Konu sahibi son olarak 43 gün önce görüldü

9gmEA5.png

qjGRpR.png

ModW2g.png

asgfasdilkasdşlasd karizma olmanında dezavantajları var diyorsun yani :D

Iran gocmeni oldugunu soyleyen birisi bana yazmisti, bu kadar hafif olmasa da uygun bir karsilik vermistim. niye bizi disliyosunuz vs. deyip sacma konusmaya baslayinca dayanamayip, kufur etmistim.

:D Başıma gelmişliği vardır evet, çok farklı bir durum. Ben biraz daha sert konuşup sen ne diyorsun be deyip engellemiştim. Hey gidi günler hey :p

Kafayı gömerim. Kendisi gibilere yanaşsın.

+Yakışıklı takılalımmı ?
- heh kadınlarla çok birlikteyiz de herşey bitti bi bu kaldı dimi , hadeee kardeşim hadeeee çakacam şimdi 1 tane
+ çakarmısın gerçekten ?
- la yürü ....

olarak gelişir muhabbet ama o erifler zararsız lan , gay bireyler , karı açı abazalardan daha zararsızlardır emin olun.
Ayrıca korkup kavga çıkarmayın , iğne olmak isteyen onlar tercihim farklı der geçer gidersin.
gerçi toplum olarak e-5 de duran dönmelere laf atmak adettir yurdumda... kadına benzediği için gideri var gözüyle bakarlar
ama "gay" ler sapıktır die düşünmek daha yararlı birşey sanılır homoıfobikler insanlar açısından
ve evet tepkim böyle olurdu.

Son düzenleme:
Aynı kibarlıkla red etmiştim.

"Aynısını yapardım" cümlesi bana kalırsa iddialı bir cümle. Çünkü insan böyle bir durumla karşılaştığında o anki ruh hali başka olabilir, şartlar uygun olmayabilir ve yapacağını öne sürdüğü tarzda cümleler kuramayabilir.

Soruyu kendime şöyle yönlendiriyorum; "Hemcinsiniz sizinle yakınlaşmak isterse tepkiniz bu şekilde mi olmalı?" Evet olmalı, ne eksik ne fazla, tam olarak vermem gereken tepki bu olmalı. Gayet yerinde sözler sarfetmiş Mesut isimli kişi, aynı şekilde tam da yerinde ve zamanında konuşmayı kesmiş. İmrendim açıkçası :) Oldukça örnek bir davranış sergilemiş, tam olarak yapılması gereken budur.

Igrenc kelimesi yaninda kucuk kalir

Bu tür bir sapkınlığa bu şekilde serinkanlı tepki veremezdim sanırım ..

Geri