Oyun Aynaya Baktığınız Zaman Kendi Kendinize Ne Diyorsunuz?

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 2238 gün önce görüldü
Aynaya Baktığınız Zaman Kendi Kendinize Ne Diyorsunuz?

• Beğen
Tepkiler: X
O kadar çok şey var ki. Mesela çillerimden kurtulsam daha mı iyi olur diye kendi kendime konuşuyorum.

soluma bir ayna, sağıma bir ayna alıyorum sonra dönüp kendime bakıyorum ve sonzuluğa ulaşıyorum, sonra da fısıldıyorum ; " Hira hanımefendi naber ? "

soluma bir ayna, sağıma bir ayna alıyorum sonra dönüp kendime bakıyorum ve sonzuluğa ulaşıyorum, sonra da fısıldıyorum ; " Hira hanımefendi naber ? "

Aynaya baktığınızda kendi kendinize Hira hanımefendi naber diyorsanız, eyvahlar olsun!

@X, sorularla size geliyorum malum...
Forumun, editörleri, asil üyeleri, tasarımcıları belli. Doktoru var mı peki? Ocean hastalanmış :)

Aynaya baktığınızda kendi kendinize Hira hanımefendi naber diyorsanız, eyvahlar olsun!

@X, sorularla size geliyorum malum...
Forumun, editörleri, asil üyeleri, tasarımcıları belli. Doktoru var mı peki? Ocean hastalanmış :)

hanımefendi beden dev aynasında uzun uzun kendini izler amma velakin ruhun ayna karşısında geçirecek vakti yoktur. bu sebeple bedeninize değil, ruhunuza sesleniyorum. kılık değiştirebilen üç harfli bir ucube değilim! : )

hanımefendi beden dev aynasında uzun uzun kendini izler amma velakin ruhun ayna karşısında geçirecek vakti yoktur. bu sebeple bedeninize değil, ruhunuza sesleniyorum. kılık değiştirebilen üç harfli bir ucube değilim! : )

Beyefendi, üç harfli bir ucûbe olduğunuzu düşünsem, hoca çağırırdım doktor değil :D
Tövbe Estağfurullah...

Canım kendim seni çok seviyorum, sana asla kıyamam. Benliğime şükür olsun. İnce belime, uzun bacaklarıma, uzun saçlarıma her şeyime şükürler olsun.

İyi sandıklarımdan yediğim kazıklarla burdan aya duble yol yaptıracağim bu hissin haklı gururunu yaşa çiğdem

Kim bu ben miyim falan filan diye bir şüpheye düşüyorum!

Kendi kendime hemen su an teşhisi koyuyorum, şizofreni belirtisi. :o

Bir şey demiyorum ama sakalım da beyaz var mı diye sürekli bakıyorum. Bu korkuyu herkes bilmez.:cool:

" Seni seçtim çünkü sen farklısın. Tatarsın bi kere, akıllı adamsın. "

Böyle şizofren gibi kendimi eğlendiriyorum işte. :p

Ne kadar yakışıklıyım diyorum. Sonuçta insanın kendisiyle barışık olması lazım. :D :D

Geri