Aynaların Farklı Yansıması (M & A)

Konu sahibi son olarak 2390 gün önce görüldü
Bazen gitmek isteriz biz nereye mi ? Kimse bilmesin uzaklara bir yerlere işte.

Yok olmak mı ? Bazen yok olabilmeyi bile seçmeli insan...

Bazen yenmesi gereken tek şeyin kendisi olduğunu bilmeli insan
Ve kabullenmeli bazı şeyleri kendisi ile düşman olmadan.

Benim o kadar edebiyatım yok :D
Hayırlı olsun sayfan :D

Bazen kaybolmalı insan ama kendini arayışa ve bir buluşa ermek için...

En büyük gücün önce kabullenmesi gereken şeyler ile yeşerebileceğini görmelidir insan...

Hayirli olsun sayfaniz.
Takipteyiz.

büyümek torpülenmektir yaşarken, yitip giden parçalar kaybedilenler olsa da çoğu zaman guc ve kişinin kendisidir en nihayetinde elinde kalan..

Acımasız da olsa hayat törpüsü dediğimiz bizi biz yapar nihayetinde ve nihayetini bilmediğimiz bir yaşamda nereden biliriz kaybettiklerimiz yüzünden gerçek benliğimize varmayacağımızı...

Kendini bir labirent'te kaybolmuş gibi hissedebilirsin bazen
ama önce kaybolmazsan kendini nasıl bulacaksın bi düşün..
En güzel şeyler kocaman okyanuslarin derinliklerindedir.
Derinliklere dalmayı göze alamiyorsan; aslinda düzlükte kaybolursun bazen.

Bazen cesaretsiz davranırız aklımızın odalarında kaybolmaktan korkarız..
Bahaneler vardır her zaman korkmak vazgeçmek için ..
Bazen deli gibi ateşe atlamayı öğrenmeli insan ve bir şeyleri kaybetmeyi göze almıyorsan baştan kaybedersin...

Bazen yoruldugunu düşünürsun oysa yoruldugun kendin mi yoksa seni yiyip bitiren sahip oldukların mi?
Daha az yorulmak istiyorsan daha az şeye sahip olmayı da öğrenmen için daha çok mu yorulman gerekiyor?

insanı tek yoran şey düşünüp yapmadıklarıdır daha az yorulmak için daha çok şey yapmalıdır ve görmelidir kaybedeceği bir şey varsa egolarından başka bir şey olmaz çünkü yapamadığımız herşey egolarımızdandır...

Eğer seni egon yönetiyorsa ve farkında değilsen kendini kusursuz biri gibi hissetmene kimse engel olmayacak.

kimse bildiği insan değil her biri egolarının sureti haline gelmiş kendilerinin tanrısı olmuşlardır ...

ben kayboldum geri dönmem imkansız
hem uzak hem hoyrat senin ülken
çünkü ben kayboldum geri dönmem imkansız
yine de mutluyum
her şeyi her şeyi bıraktım artık çok mutluyum..

insan kendi hamurundan olanları arayıp bulmalıdır
ne kadar kaybolsa da uğruna kaybolmalı mutlulukların mutluluk olmadığını,hüzünlerin hüzün olmadığını, acıların acı olmadığını göstermek için..
hiçbir şey göründüğü gibi olmadı bu hayatta...

Ben bugün ne öğrendim biliyor musun?
Bu da bir not: H.z Muhammed in Maria isimli bir kölesi oldugunu: )

Hayat bazen en kanlı savaşların harabelerini taşır tüm şehirleriniz yıkılır ve dehşetle her şeyini kaybetmiş bir çocuk gibi hissedersiniz savaşın sonunu gören ölüler gibi hissedersiniz tek trajedi ise ölmemiş olmanızdır

Geri