Ayliz Duman "Miss Universe Türkiye" güzeli seçildi

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Daman Model Management organizasyonu Shakir Sela başkanlığında Miss Universe Türkiye güzellik yarışması Sofitel Otel Taksim’de görkemli bir geceyle yapıldı. Miss Universe Türkiye 2024 güzellik yarışmasının birinciliğini Almanya doğumlu 20 yaşındaki Ayliz Duman kazandı.

ayliz-duman-miss-universe-turkiye-guzeli-secildi-YDdpT.png
ayliz-duman-miss-universe-turkiye-guzeli-secildi-fOrNI.jpg

Miss Universe Türkiye seçilen Ayliz Duman 16 Kasım 2024'te Meksika'nın Mexico City kentindeki Arena CDMX'te düzenlenecek 73. Miss Universe (Kâinat) güzellik yarışmasında Türkiye’yi temsil edecek.

Sanat yönetmenliğini ve koreografisini Tamer Kunter’in üstlendiği Miss Universe Turkey 2024’te kainat güzellik yarışmasında ünlü pop yıldızı ve söz yazarı Genco Ecer sahneye çıkarak Yüreğimi Yorma ve Corvette şarkılarını seslendirdi.

Fashion Art Mesut Büyük Sofuoğlu tarafından hazırlanan görkemli sahne tasarımı büyük beğeni aldı.

İŞTE TÜRKİYE’NİN KAİNAT GÜZELİ
Ayliz Duman Türkiye'nin en güzel kızı seçilerek tacını taktı. 1.75 boyundaki güzellik kraliçesi, İngilizce ve Almanca biliyor.

Miss Universe Turkey'de 2.nci İlayda Anık, 3.ncü Sude Alkan, 4.ncü Ezgi Yalçın, 5.nci Menekşe Aras oldu.

Kaynak

s-422988b3626ff6053a8de9235f8bdb7e2556040c.jpg

MEKSİKA'DA TÜRKİYE'Yİ TEMSİL EDECEK
Duman, son olarak 16 Kasım 2024'te Meksika'nın Mexico City kentinde düzenlenecek 73'üncü Miss Universe (Kâinat) güzellik yarışmasında Türkiye’yi temsil etmek için Meksika'ya gitti.

"HER YERİM DOĞAL"
Öte yandan Ayliz Duman, hakkındaki "estetikli" yorumları için şu ifadeleri kullanmıştı:

"Tabii ki de her yerim doğal. 18 yaşına girdiğimde heves edip dudak dolgusu yaptırmıştım ama onun dışında hiçbir estetiğim yok. Aldığım yorumların yüzde 85'i iyi diyebilirim ama 'estetik güzeli' diyerek beni eleştirenler de oldu."

Kaynak

3nHbZ4otjk61PxPSTwIy0Q.jpg
RebCTyJtOk2ajx6yT6lJfA.jpg

1M1Yl2skMk-kWJU1GDZWWw.jpg
dqTu6c7RMkmtVkGe3rBD7Q.jpg

bu kadar havada kaşı olan var mı forumda acaba etrafımda yok da botoksuzlarda sdaksdf

anasını öptüklerim benim burnum bile kırışıyor
ben de var anormallik sanırım

Çok genç olduğu için estetik yoktur sanırım. Kendi kaşı gibi duruyor, arada seyrek ve boşluk olan bölümler var.

Doğal olmayanlar eskiden elenir ve seçilmişse tacı geri alınırdı ancak şu an o kural devam ediyor mu, bilemiyorum.

Üst dudakta işlem var bence…

Kim doktoru daha iyi iş çıkartmış yarışması olsun.
Cinsiyet değiştirme ameliyatı yapan cerrahlar için de ayrı bir yarışma düzenlenebilir çünkü yeni baştan bir tasarım ortaya çıkartıyorlar.

Mika’nın doktoru muazzam iş çıkartmış bence. Beren Güney de çok iyi ama erkek hali de zaten babyface onun.

Geri