Aylarca konuştuğun kişinin umduğun gibi çıkamama durumu..

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
Yeminle aynı benim meseleye dönmüş..
Annem gel sana sarı saçlı mavi gözlü bir kız bulduk dedi.1 aylık ısrardan sonra karar verdik kızı ziyaret etmeye,ne çıksın karşıma benden 5 yaş büyük ne saçı sarıydı nede gözleri yeşil,sağ Salim eve geri döndük…

Evlilik programları aslında tam ibretlik programlardı.

Sanal ortam tanışmaları, görücü usulü ya da birilerinin aracı olduğu durumlarda, tarafların yüz yüze gelene kadar arada geçen telefon-internet aracılığı ile kurulan iletişimi çok uzatmaması gerekiyor ki zihinde bir imaj oluşmasın ya da duygusal bir bağ kurulmasın.

Yeni girdiğiniz bir ortamda, birisi ile tanıştırılmak ya da tanışmak çok daha avantajlıdır çünkü kendi gözlemlerinize dayalı karar vereceğiniz için sonrasında beklentilerinize cevap alamama olasılığınız düşer.

Evlilik programları aslında tam ibretlik programlardı ve kızın ettiği lafa bakar mısın? :)

Sanal ortam tanışmaları, görücü usulü ya da birilerinin aracı olduğu durumlarda, tarafların yüz yüze gelene kadar arada geçen telefon-internet aracılığı ile kurulan iletişimi çok uzatmaması gerekiyor ki zihinde bir imaj oluşmasın ya da duygusal bir bağ kurulmasın.

Yeni girdiğiniz bir ortamda, birisi ile tanıştırılmak ya da tanışmak çok daha avantajlıdır çünkü kendi gözlemlerinize dayalı karar vereceğiniz için sonrasında beklentilerinize cevap alamama olasılığınız düşer.
Bizim aile; 5 amca, 3 hala, 5 dayi, 6 teyze var hayatimda. Nasil abluka altina alindigimi bilemezsin sevenler tarafindan.. sevmediklerimle konusmuyorum zaten. Her an evlenebilirim yani. O kafayla yasiyorum. Lanet girsin kadin tarafi paso Anneme baski yapiyor. Anlik olay yani benim icin ahaha. Asiret gibi, asiret yani.:D

Göz göze tanıştığınızda da yanıltılabilirsiniz. Yeni tanışmalarda herkes kendisini Paşa torunu olarak tanıtıyor. Bazen doğru söyleyene de insanın inanası gelmiyor.

sanaldada bölemidir acaba :/
ya aşıh olduqum kizda umdugum qibi cikmazsa

Video içeriği açılmıyor ama Yabani'nin hikayesi çok daha ilginç geldi bana.
Anası sarı saçlı mavi gözlü tarif etmiş kızı. Kızı gören Yabani, ne saçı sarı ne de gözü yeşil diyor. Siz ailece renk körü olabilir misiniz? Kızı bir de biz görseydik..

bugün de yanıldık güzel değilmiş okadar dediğim gün hiç bitmio .s xd

ya işte bu çok sıkıntılı bir vuku ''aylarca'' ibaresine getirmemek en sağlıklısı
yol yakınken herşeyin masada açık kartlarla oynanması gerekiyor .))

Ten uyumu varda gerisi hallolunur

Sağlık olsun önümüzdeki maçlara bakacağız.

Yıllarca birlikte yaşadığın kişi umduğun gibi çıkmayabiliyor. Amaaaaan çok da takılmayın.

İnsanlar 20 sene evli kalıp bosanabiliyorlar insanlar degisir her sey gibi

• Beğen
Tepkiler: ne
Geri