Aylaklık

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Biraz kafa dinlemek ve aylaklık için gittiğim memleket gezisinden gözümüze takılanlar...

Yerlerin isimlerini bilmediğim için kusura bakmayın...

Uçaktan objektifimize takılanlar ile başlayalım...

Not: Uçaktaki ufacık kirli pencereden ancak bu kadar çekebildim. Kompozisyon kullarına uygun olmayabilir...

İyi seyirler...

Emegine saglik ilk fotograf cok basarili.

Tüm kareler muazzam bence emeğinize sağlık.

2. Foto .mükemmel elinize sağlık. .

ucak modunda cektın dımı kolesko ? :p

İlk fotoğrafa hayran kalmamak elde değil, hatta resimlerime kaydettim o derece, çok başarılı çekimler elinize sağlık. :hi:

ucak modunda cektın dımı kolesko ? :p

Cep telefonundan değil bunlar, Tabiki de telefonum uçak modundaydı. Aslında giderken full kapalıydı. Dışarıda böyle mükemmel bir manzara varken cep telefonuna bakmak bana komik geliyor...

Cep telefonundan değil bunlar, Tabiki de telefonum uçak modundaydı. Aslında giderken full kapalıydı. Dışarıda böyle mükemmel bir manzara varken cep telefonuna bakmak bana komik geliyor...

Ben ızlanda ya gıderken bavulda telefonum sessızde kalmıs ole gıttı ayyy kolecıgım anneskom benı on kez aramıs :pppppppp bavulda telefon tıtreye tıtreye gıtmış :pppp

Uzay psikolojisine göre mars dünyadan aşağıdada olabilir.

Bu konuda uzman sensin kardeşim. Bakış açımızı değiştirelim o zaman...

Ben ızlanda ya gıderken bavulda telefonum sessızde kalmıs ole gıttı ayyy kolecıgım anneskom benı on kez aramıs :pppppppp bavulda telefon tıtreye tıtreye gıtmış :pppp

Ovvvv, benim başıma gelse sadakalar dağıtırım. Kazasız belasız gitmişsin ne güzel. Dönerken durum nasıldı?

Ne güzel fotoğraflar, bravo. Ben mesela sabit duvarı çekerken kadraj filan kayıyor, o derece.​

Hepsi birbirinden muazzam olmuş çok beğendim.

Geri