Aylak Man

• Kullanıcı Min
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Aslında ben çok küfür etmiyorum,siz fazla terbiyeli taklidi yapıyorsunuz.
Sonra whatsappta yazdım neden bir tik geldi ikinci tik yok.
Açıkçası artık tiklemiyorum kimseyi.

Katy-Perry-Rihanna-Hareket-Cekiyor.jpg

bir haftadır ne kadaada çok yoruluyom lan ben.çok çalışıyom abi çok.okullar açılmadan önce eşşek gibi çalışmak nieki acep.
manita işleride yok bu aralar kafa rahat yani :D
gidip uyusammı dışarımı çıksam die ikilemdeim.dışarı çıksam gece 1e kadar dönemicem uyusam en iisi.

Yol biyere gitmez o bi durma biçimdir sözünü bizim şöförde okumuş.at kafası heryerde duruyo bitmedi bu yolculuk.

Bayram gecesi yolculuk hiç çekilmiyo ama az kaldi rahata tamamen kavuşmama.guzel kizlar ve ben.arada cirkin kizlarda olucak ama yapicak bisey yok manavdan domates alirkene bile araya çurukler giriyo.

6 aydır elime kız eli değmedi :)
bi bakıma bekarlık sultanlık diyom sonra la kandırma kendini sülüman olmazsa olmaz.
anneme söz verdim okul biter bitmez evlenicem.kadın torun istiyo hakkıdır sonuçta.
gelin adayı var aramızda bi elektrik de var ama arkadaşlarım kanka ciddi diilsen kızı ziyan etme diyolar.
şerefsizler sanki onlar benden çok düzgün insanlar da akıl veriyolar bide.
Kuzenim yazın yurtdışına çıkalım diyo gelecek yaz.ben askere gitmek istiyom.
Work and travella iki kere amerikaya gittim sanıldığı kadar matrak bişi diilmiş.
yazın okuldaki bahar şenliklerinde konserlerin çıkışında az alkol alıp kafa yapmadık.
3 dersin 2 sini geçtim 1i büte kaldı girdim.hoca geçirmek için ayrıca seminer yazısı yazmamı istedi finansal ekonometriyle ilgili.
annem ilkokuldan beri bizim oğlan zeki çalışmıyo diyo.gerizekalı olduğumu bakam ne zaman kabullenecek.
bu arada konudaki ilk mesajım çok ergence olmuş kabullenmeliyim.
kız arkadaşım beni terkettiği için isyankar bi tutum sergilemişim baya.

2016 yavaş yavaş iyiye gidiyo benim yılım olur umarım.

Süleyman

Şu gribi işyerindeki herkese bulaştırasım var.özelliklende beni her gördüğünde kızının bilgisayarına format atmamı isteyen necmiye ablaya.

sayfan hayırlara vesile olsun dostum...

Dünden bugüne hiç değişmedim ben aslında.
Hayat sevince çok güzeldi eskilerde.
Şimdiyse seveni kaybedince "sövünce" güzel oldu hayat.
Şimdi 24 yaşındayım ve çok az keşkelerim oldu.
Hüznüm de oldu,kızgınlıklarım da kırgınlıklarım da.
En çok da güldüğüm zamanlar oldu.
Birileri beni sevince mutlu olup güldüm.
Sevmeyince yine güldüm.
İnsanlar bana yalan söyleyince güldüm.
Arkamdan konuştuklarında dayanamadım güldüm
İnsanlar bana gülerken de güldüm.
Benden nefret ettiklerinde de güldüm.
Ben en çokta başkalarının ağlanacak haline güldüm.

Akşam erken yatıyom sabah bu saatlerde kalkıyom.
Kafam karışık bu aralar.Akıl da danışamıyom kimseye.
Belkide vereceğim karardan dolayı pişman olmak istemeyeceğim için.
Zaman herşeyin ilacı

Bugün biraz daha sakindi kafam.Güzel günlerin habercisi gibi gibi.
Tereddüt ettiğim konularda daha mutlu ve umutluyum.
Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer derler.
Üfleye üfleye yiyorum şimdilik.Ne kadar sıcak ne kadar soğuk gene zaman gösterecek.
Uzun zamandır sevdiğim insanlara gerektiği kadar ilgi göstermiyodum.
Git gide bunu telafi etmeye başlıyorum başladım.
Bi süredir hayatı dışardan izliyodum.
Hep seyirci kalamayız biliyom.Birazda yaşamak gerekli.
En kötü günümüz geçmişteki en iyi günümüz gibi olsun.

Bugün kafam iyi sen nasılsın sevgili günlük.
Hayır tabiki tipine bile gıcık olduğu insanların karakterine laf eden insanlardan olmadım hiç.
Konuyu imzamdaki söze bağlayacağım dur patlama.
İnsanın bebeklik çocukluk ergenlik gençlik olgunluk yaşlılık evreleri vardır.
Ayrıca da biyolojik tanımlanamayan bi "**Spam/Adversiting**lık evresi" var insanların.
İşte bazen değer verdiğin insanlar o evreyi atlatmış zannedersin de bakarsın gene geri sarmışlar buna.
Yoksa sofradaki yeşil zeytinin bile bi karakteri varken insanın karakterine söz söylenmez.
İyi insan kötü insan vardır ve stabil değildir bu durum.gerçeklik bile tartışılan bişeyken bi insanı genel iyi genel kötü sınıflandırmak olmaz.
Sokrat gerçekçiliği platon gerçek sandıklarımızın gerçeğin yansıması olduğunu corciyas gerçeğin olmadığını olsada farkedilip kanıtlanamayacağını kant ise kritisizmi savundu hepside haklıydı neyse sen bilmezsin bu konuları günlük aga.
Yani sevdiğimiz dediğimiz insanlaraydı sözüm.yer çekimimi hafif geldi bunlara sen söyle newton baba niye bu havalanan götler.

Bitane admin mutlaka acaba küfürlü bişi yazmışmı bana da giydirmişmi diye mutlaka okucak bu mesajımı.
Aslında çok küfürlü cümleler kurmuyom ama gereksiz yere mesajım silindimi etkiye tepki olarak dahada değişiyo üslubum.
Yoksa hacıdan kız istemeye giden müptezel damadın kız evinde babaya karşı takındığı muhterem insan tavrı da bende yok değil.
Neyse şarkımız lay lay lom sana göre mesaj silmeler lay lay lom sana göre editlemeler.

Hayat bana boş yere kıyak yapmaz biliyom.
Herbişey bu kada iyi gidiyoken tırsmıyo diilim.
Uzun zaman sonra hayatımda biri olmaya başladı.
İş iyi okul harika ailem arkadaşlarımla herşey çok iyi.
Giriş cümlesi böyle gelişme ve sonuç kısmını yaşayıp göreceğiz.

Geri