Ayla

A
  • Kullanıcı asdfghjkl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Sinema Kulübü
Fragmandan izlediğim kadarıyla beğenimi kazandı, gitmek istiyorum ve bunun için fırsat yaratacağım bir şekilde. Duygusal filmleri severim, ağlamayı da.

Beklediğime değeceğini umduğum film geldi sonunda.
yarın izleyip burdan değerlendirmemi yaparım

Birazdan bu filmi izleyeceğim.
Hem hazır burnum gözlerim akıyo boşa gitmesin:aeg:

Babalar evlatlarına söz verirler , verdikleri sözleri tutmak için yaşarlar.
İzledim ve beğendim.Güzeldi.

Gittim izledim ..
Bazı filmler vardır ki onlar hakkında yoruma gerek kalmaz .. İzlersiniz ve sonra " iyi ki de izlemişim " dersiniz. Salondan çıktığımda işte bu düşünceyle çıktım ..
Gidecekler yanlarında bolca mendil bulundursunlar ..

Mecnun ç oynuyor izlemek lazim

Çok güzeldi. İzleyin, izlettirin. Destek olmak lazım böyle filmlere.
Hem insani yönü çok güzeldi, hem propaganda yapmadan, göze sokmadan bazı değerleri hissettirmeleri hoştu. Şeker gibi filmdi. Güzel bir hikayesi olan, güzel bir film. Hem çok tatlıydı, hem çok hüzünlüydü.

İsmail Hacıoğlu, koreli çocuk oyuncu ve Ali Atay döktürmüş. Filmin sonu çok hoştu. Finalde, Süleyman Dilbirliği'nin yüzündeki hüzünlü gülümsemenin aynısı yüzünüzde oluşuyor. Yazarken gözüm doldu, gidiyom ben :liv:

Ben de cok izlemek istiyorum bu filmi yarın giderim belki

Fragmanını izlediğimde gidilmesi ve izlenilmesi gereken bir film olduğunu düşünüyorum. Kore savaşı döneminde yaşanmış bir hayat hikayesinden alınması da cazip duruma getiriyor. Hafta sonu izleme fırsatım olmasa da hafta içi izlemek için gideceğim :)

Bu hafta sonu gidecektim sınav haftası diye özel derslerden fırsat bulamadım ama haftaya gideceğim kesin :tatlı:

Bugün izledim.Gayet başarılı bir film olmuş.Gözyaşınizi saklamayin

Çok övüyorlar ama ön yargılı bakıyorum. Herkesin ağladığı bir ortama kendimi götürmek istemiyorum :wink:

Herkes gözü yaşlı,burnu kırmızı çıktı.
Ben ise sadece tarihi böyle mi yaşadık?Gerçekten Türk askeri merhameti ne kadar övünülesi vs vs diye sürekli kafamda kurgulayarak filmi izledim.
Ağlayacak bir şey bulamadım,konu bakımından tipik Türk filmi yaptırımları var.
Emek gerçekten fazla,tek duygulandığım filmin sonunda asıl Süleyman Dilbirliğinin çıkmasıydı.

Geri