Ayırmak imkânsız! Kim Kardashian’a benzemek için 17 milyon harcadı!

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü

İngiltere'de yaşayan Instagram fenomeni Chaly D.N, Kim Kardashian'a benzemek için şimdiye kadar 2 milyon dolar (17 milyon TL) harcadığını iddia etti.

1624047016669.png
İngiltere’de yaşayan Instagram fenomeni ve model Chaly D.N, en büyük hayranı olduğu Kim Kardashian’a benzemek için büyük bir servet harcadı. Ünlü televizyon yıldızı ve Kim Kardashian’a benzemek için çok uğraşmadığını dile getiren fenomen, bu işlemlerin ona 2 milyon dolara mal olduğunu söyledi.

Kim Kardashian'a benzemek için servet harcadı!

728xauto.jpg

Chaly, Kardashian'a çok benzediği için insanların kendisini Kim Kardashian sanıp durduklarını ve kendisiyle fotoğraf çektirdiklerini söyledi.
728xauto.jpg

Elinden geldiği kadar Kim Kardashian'ın giyindiği gibi giyindiğini ve kendisine benzer bir yaşam stili olduğunu söyleyen Chaly, Keeping Up With The Kardashians televizyon programının sıkı bir takipçisi olduğunu ve programın bitmesinin kendisini üzdüğünü söyledi.
728xauto.jpg

Model, katıldığı televizyon programında özellikle Kim' e benzemek için bir şey yapmadığını, zaten Kardashian'a doğal olarak benzediğini söyledi.
728xauto.jpg

Genç fenomen, birkaç botoks ve estetik yaptırdıktan sonra artık Kim ile aralarında ayırt edilemeyecek kadar bir benzerliğin meydana geldiğini söyledi.
728xauto.jpg

Kendisine ilgi gösterilmesinin hoşuna gittiğini söyleyen Chaly, insanların fotoğraf çekmek için kendisini durdurmalarından dolayı memnun olduğunu ifade etti.

1080xauto.jpg

1080xauto.jpg

1080xauto.jpg

1080xauto.jpg

1080xauto.jpg

1080xauto.jpg

1080xauto.jpg

1080xauto.jpg

1080xauto.jpg

1080xauto.jpg

1080xauto.jpg

hayırlı olsun.

kesinlikle doktoru türk ve ankaralidir olayı yanlış anlamıştır.
aralarında geçen diyalog.

merhaba kim Kardashian'a benzemek istiyorum
ne,kim. kim gardaş ya

Boyle buyuk obsesif operasyonlara genellikle erkekler giriyor. Bi an tereddud ettim acaba erkek olabilir mi diye. Aslinda servet harcadigini aciklamasaydi kendisini biraz da dogustan boyle bilirdim, dogal guzel ve benzerlik + makyaj/fotosop

Boyle buyuk obsesif operasyonlara genellikle erkekler giriyor. Bi an tereddud ettim acaba erkek olabilir mi diye. Aslinda servet harcadigini aciklamasaydi kendisini biraz da dogustan boyle bilirdim, dogal guzel ve benzerlik + makyaj/fotosop
ya böyle bir şey olabilir mi ya ?
ben erkek olarak niye kim Kardashian'a benzzemek istiyeyim jiloya benzemek varken

ya böyle bir şey olabilir mi ya ?
ben erkek olarak niye kim Kardashian'a benzzemek istiyeyim jiloya benzemek varken
jilo kim ya? Angelina Jolie mi? bu arada kendisinin erkek kardesi var. erkek olarak Angelina'ya benzemek isteyenler ilk olarak erkek kardesine baksin :d

Türkiye'ye gelen bir erkek vardı.

Kim Kardashian’a benzemek isteyen James Parke estetik için Türkiye’ye geldi​

Kim Kardashian'a benzemek için 50'den fazla estetik ameliyat olan genç makyöz James Jordan Parke, burnunu Türkiye'de yaptırdı.

kim-1.jpg

Kim Kardashian’a benzemek isteyen James Parke estetik için Türkiye’ye geldi

Eee peki şimdi kim kardashian?

göt benzemeseydi
olmamış derlerdi

Geri