ayın üye enlerinde seçilen 32 kategoriden birine bile girememek

Konu sahibi son olarak 2316 gün önce görüldü
siz girin diye 32 tane yapıldı
şansınızı zorlamanıza bile gerek yok
e birine girin artık :Pp

Hep en cadi üye seciliom halbusem çok masumum.s

Benim rekor kırdığım konu. Hiç giremiyorum :haha:

Forum oyunlarının birleştirilmiş hali gibi bir nevi.. Yalnız neden hiç olumsuz şeyler yok, niye insanları kısıtlıyorsunuz? Belki sevmediğim üye kısmına da isim yazmak istiyorum.. Bir eksidir bence bu.. Yönetimin kaale almasını istiyorum. Memnun kalmayan zaten şikayet edip sildirtiyor..

Baktım da başlıkla pek bir alakasız olmuş yorum. Olsun kalsın, içimde kalacağına burda kalması daha iyi.: )))

kalsınnn
istememmm
çok teşekkür e-de-rimmmm
faz-laaa zorlamammmm
ben yoluma giderimmmm :D
sesimin güzelliğine şahitsiniz :Pp

birine de beni seçin dedim ama mesajı bile sildiler :(

Önemsemediğim konu.

üşenmemiş saymış bi de (gerçekten 32 mi diye gitti saydı )

Ağır işsizlikten çıkan işsiz konusu.

eğer siz de üstteki üyeye partner seçip asansörde mahsur kalsaydınız elbet adınız bi yere yazılırdı.

Ayın enlerine en giremeyeni diye 33 ücü kategori açılırsa enlere giremeyenlerin, bu kategoriyle enlere girmesi sağlanabilir :D

amaç,adı yazilmayanlari deşifre edip onları topluma ay foruma kazandırmak,herkes bi el atsin sfgsjf

Bitane üye vardı adı lazım değil,hemen hemen bütün kadegorilerde nickini yazdırıyordu çok ünlüydü şuanda nerede ün saldığını bilmiyorum hangi forumun gözdesi oldu acaba????!!!

Birilerinin egosunu oksamaya baslayin gelecek ay ortalığın tozunu attırın .p

Girilince bir şey olmuyor merak etmeyin zaten genelde aynı arkadaş çevresi arkadaşlarını yazdığından pekte eşit bir enler oluşturmuyor..

En sevdiğiniz kısım çok komik oluyor. Milyon tane nick yazıyorlar.
En ne demek olumm, enn ne demek??

Bknz: Foruma üye olduğumdan beri bi kez bile girip yazmadığım konular.
O kadar vaktim yok :s
Hiç en'im de yok:s

Geri