Ayın On İki Burçtaki Halleri

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Performans düşüklüğü var sende….
iç organ dedik diye “bana ellerini ver” yumuşaklığını aklına getiremedin…
Senin için yapmamı istediklerinden bahset.
karnım açken verimli olamıyorum :(( mümkünse ilk önce karnımı doyur, sonra kalbimi........ benim kalbime giden yol midemden geçiyo.

28.yuzyılda hala burçlara inanan var mı ya.

Benimki komplikeli.

Dikbala he? Gözümden kaçmış bu detay.

AY BURCU ASLAN OLANLAR

Ana Fikir: Benim hayatım, benim kararlarım.

Sihirli Kelimeler: Cana yakın, vefalı, cömert, egoist, sıcak, neşeli, zevk düşkünü, hükmedici.

Güneş’in çocukları Ay'ın etkisindeyken cömert, dürüst, yardımsever ve iyi niyetli olur. Bunun yanı sıra kendine aşırı güvenen, bildiklerinden şaşmayan ve fikirlerini başkalarına da empoze etme çabasında olan idealist insanlardır. Karşısındakileri etkilemek için üstün çaba gösterirler. Doğuştan aktör olan bu kişilerin rol kabiliyetleri ve olayları dramatize etmeleri kusursuzdur. Ay'ı Aslan'da olanlar sevdikleri vakit, bütün benlikleriyle severler. Sadık bir aşık, sahiplenici bir arkadaştır. Hatalarının yüzüne vurulmasından hoşlanmaz, sürekli pohpohlanmak ister. Kendilerini üstün gördükleri için başkasının yanında uzun süreli çalışamazlar, kendi işinin patronu olmak isterler. Şık ve pahalı elbiseler giymek isterler. Romantik ve duygusaldırlar ama aşırı gururlu oldukları için karşı tarafa bunun hissettiremezler.

Meslekler: Yönetici pozisyonlarında başarılı olurken, eğitim, turizm, otelcilik alanlarında da çalışmaya meyillidirler.

Sağlık: Ay burcu Aslan olan kimseler genellikle güçlü, dirençli ve sağlıklı olurlar. Aslan kalbi ve sırtı temsil ettiği için yıldız haritasında sert etkiler varsa, sağlık sorunları da bu bölgelerde olacaktır.

Uğurlu Taşlar: Topaz, elmas, sarı safir, sarı pırlanta, zebercet, dağ kristali, kaplangözü, inci, turmalin, kehribar , kedigözü, kırmızı zirkon, uğur getiren taşlar olarak kullanılabilir.
Renkler: Beyaz, altın sarısı, turuncu, sütlü kahverengi tercih edilebilir.

Codden bazen hayretler içetsinde okuyorum çok inanmıyor olmama rağmen bu kadar olur dedirtiyor kjkjkjjh

ay burcu yükselen
çin burçları da var
biri denk gelir elbet
mantıklı

Geri