Ayın enlerini yorumladıktan sonra gelen pişmanlık hissi

🕒 Konu sahibi 19 saat önce aktifti
Ayın enlerini yorumladıktan sonra gelen pişmanlık hissi

Bir tek bana mı oluyor ? Tam yorumlayıp bitiriyorum başka bir konuya geçiyorum birini görüyorum, keşke şunu da yazsaydım diyorum.
Lanet düşünce, çık artık aklımdan.

mesela beni hiçbir yere yazmamışsın Nicomedia, pişman mısın ha? :D
ben pişman olmadım hiç, hemen görürsem gidip editliyorum çünkü yani böyle şeylere pişman olmakla harcayamam pişmanlık hakkımı...

Yalniz degilsin.
Onun icin yorumlamayi biraktim.

Ben kurallara uygun şekilde tek nick yazıyorum, hem de kanka ve arkadaş torpili yapmadan tamamen profesyonel olarak :)
Nico bey senin nick yanlış yazdım ama yine de beğeni atmışsın ve düzeltme yapmadım, böyle çok daha güzel.

oluyor bana da.s sonra girip degistiremiyoruz da. ay sonunu beklemek lazım herhalde e ben sabırsızım biraz...

Misal shinigami hanimcigim icin pismanlik yasamisimdir.... telafisini bir daha ki ay'a birakmisimdir... sonra napmisimdir bilmiyorum... pişmanlık kotu ya...

En güzele Enchanting, en yakışıklıya Melodram yazmadığınız her gün pişman olmalısınız......

o kadar yazdık ettik imzalara falan baktık tek tek hangisi iyi diye düşünebiliyor musun ya onu buna yazalım şunu şuna darılmaca gücenmece olmasın sonra hop bir mesaj beni yazmamışsın aşk olsun unutulmuşuz darıldım.

• Beğen
Tepkiler: X
Bunun bide beni niye oraya yazdin diye ustu kapali isim vermeden laf sokan versiyonlari var.

Moderatör tarafında düzenlendi:
tam bir işkence konusu!
yaz yaz bitmiyor.
neyse ki bıraktım artık uğraşmayı.

bol pişmanlıklar.:)

Geri