Ayın enlerinde kişiler belirlenirken kimin kimle küs olduğunu çözümlemek

• Kullanıcı Aze
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Ayın enleri güzel bir eğlence,yazması ne kadar uzun süre de bazıları mümkün olduğu kadar herkesi o sıfatlara yerleştirmeye çalışırken,kimi de küs olduğu kişilere laf sokma için kullanır bunu.
En çok rastlanılan durum ise,bir önceki ay bir kişide nickiniz her bölümde yazarken,bir sonraki ay küstüğünüzden veya aranız bozuk olduğundan, aynı arkadaş pasif bir direniş göstererek nickinizi hiçbir alana yazmaz...
Benim de olmuştur ve olacaktır illa ki ama gamsız bir keyif pepperonisi olduğum için bundan da gırgır çıkarıp bu konuyu açmayı seçmişimdir...

şu üstteki üye hakkında ne düşünüyorsunuz konusuna laf sokmak için girenlerle aynı kabileden mi bunlar?

Ben hiç tanımadığım kişileri yazıyorum, gayet profesyonelce davranış sergileyen biriyim. Biriyle konuşmuyor olsam da iyi bir şeyini görmezden gelmem.
Bu ay yakışıklı ve güzel kısmında duygusal davrandım :)
- bir de fotoğraf atınca beğenmeyen kişiler var, onlardan çıkarım yapmak çok daha kolay :)

• Beğen
Tepkiler: Aze
Ben hiç tanımadığım kişileri yazıyorum, gayet profesyonelce davranış sergileyen biriyim. Biriyle konuşmuyor olsam da iyi bir şeyini görmezden gelmem.
Bu ay yakışıklı ve güzel kısmında duygusal davrandım :)
- bir de fotoğraf atınca beğenmeyen kişiler var, onlardan çıkarım yapmak çok daha kolay :)

Fotoğraf konusu biraz belli olmuyor ama ya,ben mesela çoğu zaman geç giriyorum anlık konusuna herkesi tek tek beğenemiyorum.
Geçenlerde küs olduğum birinin fotoğrafını beğendim acaba görünce, utanmaza bak demişse üzülürüm...Gerçekten iyi niyetimle beğenmiştim.

@Karga bey 2004 yılından beri tek bir beğeni atmadım. Beğendiğim yorumları yazarak söylüyorum. Yönetim olsam beğeni kısmını kaldırırım :) çünkü iletişim ve diyalog önemli canım.
Ha bir de sinsi sinsi beğeni atanlar var, kendisi bir şey yazamıyor, başkasının yazdığı olumsuz şeyler beğeni veriyor. Seninleyim diyor hani :) narsist olanlar düşünsün, beğeniye ihtiyacım yok.

kim kiminle küs
neden küsmüşler
ne oldu acaba

Geri