Ayın Ayı Üyesi

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Ayin üyesi konusu seceneklerine,muhakkak eklenilesi gereken bir nokta.
Zirâ cok ayimsi üyeler var ya da zaman zaman animalik taraflarini ortaya cikararak,bana bir hayvani lakap tak diye aniriyorlar resmen.
Ayın ayı üyesi hakkimiz?Söke söke alirlar.Aklimdakilerini yazmiyayim simdi.Konu noktasi olursa,yazarim o ayri.
Demedi deme Ibrahim. :aze:

hiç yakışmıyor böyle yükselmeler......

5NE2od.jpg

Bu konudan kaos çıkmaz umarım. Uğrastırmayın yönetimi uslu durun :d

Çılgınlar gibi susayıp, dolabı açtığında Yörem'in cam şişe sütüyle karşılaşıp; bi James Dean, efendime söyleyeyim bi Marlon Brando havası yakalamaya çalışırken; cam şişenin ağzının azizliğine uğrayıp, önce çenesinden, boynundan, sonra da göğüs kafesine doğru aşağı dökülen süte bakıp, daha çok Banu Alkan-Ahu Tuba karışımını yaşatan üyedir. Yörem Süt Ürünlerini dava edeceğim en yakın zamanda. Tüm ayılara selam.

Ayin ayı üyesi deyince aklıma yılın üyeleri geldi... hazır yılbaşı... ama uzun iş....

Konuda "Kardeşim birazcık kafanı çalıştırsan anlayacaksın bak bunu kullan" denildiğinde tepkisi;

Adamın avatarındaki tiplerle, paylaştığı görseldeki beyinsiz ilk insan müsvettesi , ikiz kardeşler gibi değil mi asfgda

Canlarim beni neden zor durumda birakiyorsunuz?
Ayi dedi isem yavrusunu tüm ihtisam ve kuveti ile koruyan,arilara aldiris etmeden patilerini ari kovanina daldiran,ciplak patisi ile balik yakalayan ayiyi kast etmemistim.
Lisanimizda su armudun iyisini ayilar yiyen ayiyi kast ettim.Ki bunu biliyorsunuz zaten.Sitem edelim,ayiyi asaglayan algiya.
Ayin ayi algisini tasiyan üye olsun madem.ssss

Geri