ayın 27 'si

Konu sahibi son olarak 2124 gün önce görüldü
uğursuzluk kavramına inanmayan bir insanım batıl inançlarımda yok lakin ayın 27 lerinde hep başıma bir iş geliyor yada yanımdakilere dikkatimi çeken hep ayın 27 sinde olması.kafamda bin türlü soru işareti oluşuyor sebebi ne olabilir psikolağamı başvurayım hocaya gidip muskamı yazdırayım

Hangimizin aklına böyle bir şey gelmez ki. Fakat Allah onu tevekkülle giderir .
Tevekkülünü et gerisini Allah'a bırak aga .

Çünkü Rasulullah buyurmuş

''Uğursuzluk düşüncesi bir kimseyi işinden alıkoyarsa o kimse şirk koşmuştur . ''

Hiç birine gerek yok .Sen çekim kavramına inanır mısın bilmem ama bana mantıklı geliyor.Ayrıca dualarda birnevi çekimdir .Hani bir söz vardır bir şeyi tüm inancınla istersen o olur diye işte buda çekimle ilgili bir şeydir .The Secret diye filmi de var .

Soruna gelecek olursak . 27 ler senin için artık özelleşmiş . Sen şuan bekliyorsun gelecek ay acaba başıma iş gelecek mi diye ? Bu şekilde ayın 27 si yaklaştıkça tedirginlik oluyor ister istemez ve kötülüğü resmen kabul ediyorsun.Birde şu şekilde dene .Bu ay o ayın 27 sinde hiç birşey olmucak bana de .Bunu kendine kabul ettir .Biraz mücadele ver içinden. Kötü düşünceler elbette gelecek yine tedirginlik olacaksın ama düşünme bunu iyi birşey olacak de , merakla bekle o günü hatta .Süpriz olacak bana de :) .Ve bu ay bu şekilde yaparsan bence hiç bir sorunun kalmıcak :) Önceden bu şekilde takıntılarım benimde olurdu .Üzerinde pek durmayınca geçip gidiyor .

Şimdi Hocaya'da Gitsen Para Vericen , Psikologa'da Gitsen Para Vericen :)

Sadece Anı yaşa ..

Hangimizin aklına böyle bir şey gelmez ki. Fakat Allah onu tevekkülle giderir .
Tevekkülünü et gerisini Allah'a bırak aga .

Çünkü Rasulullah buyurmuş

''Uğursuzluk düşüncesi bir kimseyi işinden alıkoyarsa o kimse şirk koşmuştur . ''

uğursuzluk olarak değerlendirmiyorum ayın o kadar günü var iken 27sinde olması kafama çok kurcalıyor sanırım biraz vesvese oluyor dediğin gibi en iyisi kafaya takmamak Allah 'a sığınmak

Hiç birine gerek yok .Sen çekim kavramına inanır mısın bilmem ama bana mantıklı geliyor.Ayrıca dualarda birnevi çekimdir .Hani bir söz vardır bir şeyi tüm inancınla istersen o olur diye işte buda çekimle ilgili bir şeydir .The Secret diye filmi de var .

Soruna gelecek olursak . 27 ler senin için artık özelleşmiş . Sen şuan bekliyorsun gelecek ay acaba başıma iş gelecek mi diye ? Bu şekilde ayın 27 si yaklaştıkça tedirginlik oluyor ister istemez ve kötülüğü resmen kabul ediyorsun.Birde şu şekilde dene .Bu ay o ayın 27 sinde hiç birşey olmucak bana de .Bunu kendine kabul ettir .Biraz mücadele ver içinden. Kötü düşünceler elbette gelecek yine tedirginlik olacaksın ama düşünme bunu iyi birşey olacak de , merakla bekle o günü hatta .Süpriz olacak bana de :) .Ve bu ay bu şekilde yaparsan bence hiç bir sorunun kalmıcak :) Önceden bu şekilde takıntılarım benimde olurdu .Üzerinde pek durmayınca geçip gidiyor .

çekim yasası ile ilgili birkaç şey okumuştum yalnız benim 27 siyle alıp veremediğim birşey yok hani bugün ayın 27 si dışarıya çıkmayayım falan da demiyorum fobi haline getirmedin anlıyacağın (ama bu ay deniycem evden dışarı bile çıkmayacağım)

Şimdi Hocaya'da Gitsen Para Vericen , Psikologa'da Gitsen Para Vericen :)

Sadece Anı yaşa ..

başıma kötü birşey gelince yaşamaktan soğuyorum ben malisef anı yaşıyabilirmiyim kestiremem

Psikologluk ne işin var ki? Veya hocalık ne işin var. Şansızlık ve tesadüfün bir arada olmasından başka birşey değil bence. Bu yazıyı haziranın 27 sinden birgün sonra yazmışsın. Demekki istemediğin bir olay olmuş. Sende böyle bir başlık açmışsın. Tavsiyem bence batıl olmamalısın.

reglim bu ay 27sine denk geliyor ve o gün arkadaşımın gelin hamamı var.
büyük talihsizlik. :((

Geri