Ayhan Sicimoğlu'ndan ilginç itiraf: Kara büyü ayinine katıldım, kaplumbağa kanı içtim

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
1749456085656.png

Müzisyen ve gezgin Ayhan Sicimoğlu, katıldığı programda ilginç açıklamalarda bulundu. Küba'da bir kara büyü ayinine katıldığını belirten Sicimoğlu, kaplumbağa kanı içtiğini açıkladı.

Sıra dışı açıklamaları, renkli kişiliği ve yaşam tarzıyla dikkat çeken müzisyen Ayhan Sicimoğlu, Oylum Talu'nun sunduğu Bayram Özel programına konuk oldu.

Yaptığı seyahatler ile bilinen Sicimoğlu, son rotası Zanzibar'dan izlenimlerini paylaşırken, Küba'da yaşadığı ilginç bir deneyimi de anlattı.

Küba'da başına gelenlerin ardından hayatının değiştiğini belirten Sicimoğlu, "Küba'da kara büyü ayinine katıldım, kaplumbağa kanı içtim. Sonrasında kaldığım eve gidip defalarca yıkandım ve bir gün boyunca uyudum. Rüyamda öldüğümü gördüm ve hayatım değişti" ifadelerini kullandı.

Kaynak

Tek kelime ile korkunç...

Bana da çocukluğumda Kurşun dökülmüştü. Daha korkunç değil mi?

bu adamla ilgili hep kötü haberlere denk geliyorum.
çok geziyor, çok fazla kültürle içiçe giriyor. ayarı bozuldu iyice.

ne zaman bu tarz konular gorsem, hani unlulerin ayinlere katilmis olmasi, rotasiz seyyah'in youtube kanali aklima geliyor (''gercek saman ayinleri'' video serisi). kendisi de bir saman ayinine katilmisti, hatta kendisine o ayinde, o gorunmeyen varliktan gelen ilk ozel sorulardan birisi: ''neden bekarsin?/niye evlenmedin?'' cinsten bir seydi :d guldurmustu

Neymis? Devrim yapsan bile hala ulkende seyhler sihlar olacak boyle ayin yapan ajshshhdgd
Kuba'da duyacagim en absurt sey ayin oldu. Dayamislardir abime her samanin kullandigi salvia otlarindan , kaplumbaga kaninda bulunan iyonlarda kafa yapmistir. Ondan sonra oldugunu degil azrail ile satranc oynadigini bile gorursun abi.
Olm nasil inaniyorsunuz lan boyle seylere hala anlam veremiyorum.
O kafanin 50 katini kendinizde yasayip badtrip'e girebilirsiniz.

Kaplumbağalık bile güvenli diil

Saçma sapan işler peşinde geziyorlar, nasıl haber olurum nasıl gündeme düşerim düşüncesi yüzünden bunlar hep. Neyi değişti mesela hayatının. Zararsız bi canlıyı öldürüp kanını içince ne geçmiş olabilir eline mal

Bu konuda çok fazla yanlış inanış var hatta onkologlar sürekli açıklama yapmak zorunda kalıyorlar.

Geri