Aygıt bağlantı sesi geliyor ama simge yok

Konu sahibi son olarak 2308 gün önce görüldü
fotoğraf makinasını bilgisayara bağlıyorum ama çıkarılabilir aygıtlar bölümünde gözükmüyor. ..ama takıp çıkardığımda bağlantı sesi geliyor...anlamadım :s ne yapmalıyım?

dönerci kedi

Birkaç ihtimal var bildiğim kadarıyla.

1. Fotoğraf makinesinin aktarım programı varsa onu kurmalısınız. (Kutusunda CD ile birlikte gelmiştir yada aktivasyon anahtarı ile internetten indirebilirsiniz.)

2. Çok katlıyorsanız, kıvırıyorsanız yada sürekli çanta içinde düz olmayan bir biçimde taşınıyorsa; ara kablo zarar görmüş olabilir. Benim harici belleklerden birinde de benzer bir sorun vardı, ara kabloyu değiştirmenizi öneririm.

3. Ya bilgisayarın ya da makinenin aktarım kablosu takılan yuvasında bir temassızlık olabilir.

Eğer kabloyu sağa sola yada yukarı aşağı oynattığınızda bilgisayar görüyorsa cihazı, ya 2. ya da 3. seçenekler sizin sorununuz.

Birkaç ihtimal var bildiğim kadarıyla.

1. Fotoğraf makinesinin aktarım programı varsa onu kurmalısınız. (Kutusunda CD ile birlikte gelmiştir yada aktivasyon anahtarı ile internetten indirebilirsiniz.)

2. Çok katlıyorsanız, kıvırıyorsanız yada sürekli çanta içinde düz olmayan bir biçimde taşınıyorsa; ara kablo zarar görmüş olabilir. Benim harici belleklerden birinde de benzer bir sorun vardı, ara kabloyu değiştirmenizi öneririm.

3. Ya bilgisayarın ya da makinenin aktarım kablosu takılan yuvasında bir temassızlık olabilir.

Eğer kabloyu sağa sola yada yukarı aşağı oynattığınızda bilgisayar görüyorsa cihazı, ya 2. ya da 3. seçenekler sizin sorununuz.
daha önce aktarmıştım ama

dönerci kedi

Din donn diyemi ses geliyor yoksa drun durn diyemi :D denemediysen pc yi bir aç kapa bazen düzeliyor :D
çok profesyonelce yaklaştım yine olaya tabi :D

daha önce aktarmıştım ama

dönerci kedi

O zaman ilk ihtimali eleyebiliriz, muhtemelen kablo yada yuvalar zarar görmüş yada ağız girişleri kirlenmiş olabilir. Bazen bu temassızlık toz vs. yüzünden de olabiliyor.

Gerçi Grifikir 'in dediği de doğru, aç kapa bazen çok işe yarıyor garip bir şekilde. ksadjhsad

Geri