O her şey, anlamadığı hiç bir şey yok.İsmail kasap mi ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
O her şey, anlamadığı hiç bir şey yok.İsmail kasap mi ?
Yok öyle bir şey. Öyle olsaydı sokaklarda Köpek ve Kedi kalmazdı. Şu an insandan çok Köpek var ülkede.Ama sana habersiz kedi, köpek,....... yediriyorlar. Böyle daha mı afiyetle oluyor?
Sen öyle bil. Yaban domuzu da karıştırıp yediriyorlarmış. Bu pahalılıkta başka da çare yok galiba. Tühringer Bratwurst gerçekten çok lezzetli tavsiye ederim. Wildschweingulasch da fena değil. Et ettir fazla kafa yorma, bugün insanlar solucan ve diğer haşeretleri dahi yemeye başladı. Kafana takma bunları keyfine bak, kafana takacaksan şapka tak bu soğuklarda korur.Yok öyle bir şey. Öyle olsaydı sokaklarda Köpek ve Kedi kalmazdı. Şu an insandan çok Köpek var ülkede.
Solucanı sen ye. Afiyetler olsun. Üzerine Sos da dök, daha iyi gider.Sen öyle bil. Yaban domuzu da karıştırıp yediriyorlarmış. Bu pahalılıkta başka da çare yok galiba. Tühringer Bratwurst gerçekten çok lezzetli tavsiye ederim. Wildschweingulasch da fena değil. Et ettir fazla kafa yorma, bugün insanlar solucan ve diğer haşeretleri dahi yemeye başladı. Kafana takma bunları keyfine bak, kafana takacaksan şapka tak bu soğuklarda korur.
Yemedim ama sebebi inanç değil, midem almıyor. Bak mesela tavşan dahi denedim ama hoşuma gitmedi. Benim senin gibi katı kurallarım yok.Solucanı sen ye. Afiyetler olsun. Üzerine Sos da dök, daha iyi gider.
Tavşan'ı kimler yemiyor?Yemedim ama sebebi inanç değil, midem almıyor. Bak mesela tavşan dahi denedim ama hoşuma gitmedi. Benim senin gibi katı kurallarım yok.
Bak daha ülkenin insanlarını dahi tanımıyorsun, bihabersin. Ahaber seni bu hale getirdi.Tavşan'ı kimler yemiyor?
Sen yalnışsın burada. Tavşan kostümü ile sokağa çık, anında avlanırsın. Av mevsimi açılmıştır an itibari ile.Bak daha ülkenin insanlarını dahi tanımıyorsun, bihabersin. Ahaber seni bu hale getirdi.
Bak gene sulandırdın.Sen yalnışsın burada. Tavşan kostümü ile sokağa çık, anında avlanırsın. Av mevsimi açılmıştır an itibari ile.