Aydın’da bir kasap, cami önünde “Babamın hayrına” diyerek dağıttığı kavurmanın domuz eti olduğunu itiraf etti

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Aydın’da bir kasap, cami önünde “Babamın hayrına” diyerek dağıttığı kavurmanın domuz eti olduğunu itiraf etti.

▪️Yaklaşık 3.000 kişinin 500 kg domuz eti yediği tahmin ediliyor.

Donuz eti daha mı ucuz da insanlar domuzlara yöneliyor?

Kim bilir dükkanında dana eti diye ne etler yedirdi millete böyle şerefsizlerin her şeyini elinden alıp hapse atacaksın

Her zaman diyorum. Kim bilir neler indi midemize?
Sucuk adi altında...
Pide, kebap, lahmacun diye ne etleri yedirdiler...
Benim de gecen senelerde yedigim noodle icinde var'di.
Kokusu da tadida igrencti. Midem bulanmisti.
Oysaki hep tavuk eti koyuyordu. Niye oyle 1sey yapti bilmiyorum. =/

Meydanda falakaya yatırmalı.

Domuz eti daha pahalı bir et.

500 KG domuz eti kavurması için araba parası gerekebilir.

G*ten sıkmışlar haberi.

adamın yüzü nere gitmiş
belki domuza benziyordu

Bence bu Amerika'nın işi

Ben yediğim hiçbir şeyin ne olduğunu bilmek istemiyorum. Tadı güzelse ve zararsızsa yerim aga. Mesela hayatımda yediğim en güzel kuşbaşı pide Eskişehir Çiftelerde. Heryer at çiftliği dolu. Muhtemelen de at eti kullanılıyor ama umrumda mı değil ölmedik

Ne yani dumuz etinin kavurması olmuyormu? Önemli olan niyet, Allah’ın hayvanları arasında ayrım yapmamak gerek sjfjgjj

En güzel Et, dana eti. Her etin tadı biraz farklı. Ama Baharat ile bastırlılabir. Tabi bir yere kadar.

Çiftlikte üretilen pembe burunlu domuzlardan değil. Onlar kendi pisliğinde mutlu Onun için pahalı ;) Ama bu hayvanların genetiğinde var kendi pisliklerini yemek. Ve haram kılınmıştır yapan şerefsiz de itirafta bulunmuş.

Evet çok ucuz :D

Böyle dürüst adamlara ihtiyaç var :D

Hayır. Çabuk bozuluyormuş. Ve Kedi ve Köpek mamalarında kullanılıyor ve çok kötü kokuyor.
Sana afiyet olsun.
Pişince kötü kokar o....

Ne yani dumuz etinin kavurması olmuyormu? Önemli olan niyet, Allah’ın hayvanları arasında ayrım yapmamak gerek sjfjgjj
Bide şey vardı sanki
Yokluk zamanında atın sağ ya da sol bacağı yenilir diyorlar :D

Geri