aydan

J
  • Kullanıcı Jigsaw
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aydan

Gezinirken rastladım Aydan ablada gelmiş :p resistance nin yakın arkadaşı/dostu,sıcak kanlı,vicdanlı bir insandır.Duruşunu severim.Gurbetçi üyelerimizden,espri mizah anlayışı tartışma üslubu çok iyidir.Hamburg Üni.de son sınıftaydı en son hayırlısıyla bitirmiştir umarım :p

Benim kim olduğuma gelincede söylemiyim hemen :p ipucu vereyim ama ;

CSKN

:Pp

(O değilim,sadece ipucu)

Pitre'nin de bizden olduğunu bilmiyordum :D Büyük ihtimalle Serhan'dır bu :D
Siz üye olduğunuzdan beridir boş boş durmuşsunuz. En az 20 kişi getirdim buraya :D

aydan için de birşeyler söylemem gerekirse, Cihan gibi yorumlarını beğendiğim, yakından takip ettiğim insandır. Buraya gelince onun eksikliği net hissettiğim için çağırdım. İyi de oldu (: Severim kendisini (: Ama saygılıyımdır da ona karşı (:

30.06.2014 Güncelleme

aydan benim üye sözlüğüme bile bu kadar yazılmadı be. :)

vatkenaydu mu bu acaba?
öyleyse buraya bi süre sonra övgü dolu mesajlarla geleceğim.

mesut özil'in teyzesinin kızı.

01.07.2014

hz. musa okyanusları ayıracağına aydanı ayırsaydı keşke diye düşünüyodum bazen. neyse ki bu sene biraz toparlamış :ddd

Dobra dobra bir insan ben hayatımda çakı gibi laf sokan insan çok az tanıdım :zuha:
Nine diyosun kızıyo teyze diyosun kızıyo hadi abla diyelim diyosun yine kızıyo :dusun:
Gerçi şey benden bir yaşçık büyük kendisi Aydan desem iyi olacak :kiki:

Çok çok tatlı ve bi o kadarda naziktir desem de inanmayın çok cadılığını gördüm:lutfen:
çok çektirdi bana demediğini bırakmadı küçük kelebeğim diye ezdi,
Bir günlük ömrümü yarıya düşürdü,Ömrümü çürüttü ömrümüü :pat:

Şaka bir yana kendisine olan saygım ve sevgim bir başkadır. Bide Maria puder var tabi:dyg:
Küçük kelebeğim diye seslenir bana ay çok seviyorum kiii :dyg::dyg:
Çokta güzel bir bayandır:kop:

Tartışma adabından haberdar, iyi bir renge sahip üye. Varlığı daim olsun efendim.

özlemiştik, iyi oldu geldiği : )

aydan kendi sözlük konuna yorum yazamıyorsun:p
Bu arada hoş geldin ben de la mariposa seni gördüğüme sevindim :)

Aydan benim gerçekten çok sevdiğim bir arkadaşım. Forumda bulunuyor olabilseydi, başta siyasi konular olmak üzere diğer konulardaki eleştirilerini okumak isterdim. Severdim düşüncelerini. Benimle aynı düşünecelere sahip olduğundan değil tabi. Aksine devamlı olarak takışırdık.

Mevcutta da Facebook'taki tartışmalarda da takışıyoruz zaten. Aydan iyi kızdır. Düşüncelidir. Sevecendir. Onu anlayabilirseniz, onunla iyi anlaşırsınız.

Ah iste gencligime sahit bi uye daha : ))
Keske gelse yine. Iyi olmasini cok cok umduklarimdan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri