Ayakkabının su alması

Konu sahibi son olarak 3037 gün önce görüldü
Bir gerçek. Sonbaharın gelişiyle hız kesmeden çalışmalarına devam eden İstanbullular uzun atlama ve üç adım atlamada dünya rekoru kırmayı hedefliyor. Olimpiyat hedefini açıklayan Şişli belediye başkanı, yağmur suyu giderlerine bizzat belediye ekiplerince müdahale edileceğini, bu turnuvada kesinlikle altın madalya istediğini açıkladı. Diğer yandan her antremanda olduğu gibi yine ekmek almaya yüzerek giden genç göz doldurdu.

tenor.gif

Jack Fucking Wolfskin diyoruz .

Parası olmayana Hammer Jack / Greyder sympatex ürünleri

Ben iyice fakirim diyenlere Woly marka waterproff spreyi öneriyoruz.

ayrıca konuyu açan arkadaşı hayal gücünün götürdüğü yerden geri getirmek için çalışmalar devam ediyor.

Kışın ortasında spor yada yazlık ayakkabılarla çıkan kişinin yaşayacağı durumdur. Diğer bir durum ise çocukken sırf gölcüklere ayakkabılarla dalıp su almasıdır. :)

Yağmurdan ıslanmadım şu küçük göletlerden ıslandığım kadar..

Dün yağışı hesap etmedik spora yakın bir şey giydik sonrası malum :( bugün tedbirliyim ama :p

Hammer Jack asla su geçirmez rahatlıkla giyebilirsiniz.

Çorabının ıslanması gibi sinir edici.

Su geçirmez ayakkabılar tercih ediyoruz ama bazı karlı havalarda ayaklarımı dize kadar streçliyorum. Yok böyle bir sıcaklık, nasıl da Türk gıda kodeksine uygun anlatamam.

Fakirim ayaklarim usuyo, bagislarinizi bekliyorum cicisler

Bazen sert basınca komple suya gömüldüğü oluyor ayaklarımın çukur her yerde. Yağmurlu havalarda illa olur

İyi ki çıkmış :d

Çıkardı botlarımı giyme zamanı artık :cici:

bLa4lY.jpg

Güzel bir ayakkabınin 500 tl ve üstü olduğunu varsayarsak ülkede asgari ücret ile çalışan açlık sinirinda ki 7 milyon + yakınlarının başına gelebilecek durum.
Allah yardımcıları olsun.

Bir ton para verip kaliteli denilen ayakkabılardan alıp sonra o pabuçların su aldığını görmüş bir insanım ben. Sor bir nasıl oldu diye? Ben modeli müsait olan botlarımın üst kısımlarını bağlamıyorum- daha güzel oluyor gibi eliyor, üstten birkaç şey bırakıyorum. Sen oradan su sıçrasın içine aksın :( Çok fena bir his. Hani bluzundan içeri buz atarlar onu bildin mi? Onu andırıyor az :D

Outdoor tercih edin. ```

Su geçirmez diye satılan birçok üründe bile rastlanan bir durum ancak su itici spreyler bu konuda çözüm olabiliyor hatta kire karşı da koruyorlar.

Yağmurlu havada en güzeli, tabanı kaymayan yağmur botları kullanmak.

kokar o be
insan kokuyor evet

Geri