Ayakkabılarını giyip bişey unutmuşken eve girip emeklemek

Konu sahibi son olarak 3080 gün önce görüldü

Evrenin bize "ne yaparsan yap bişeyler hep eksik kalır işte böyle" deme modeli

Anneden fırça yeme korkusu ve ayakkabı bağlarını tekrar çözüp bağlama arasında gidip geldikten sonra en mantıklı kararın çocukluk günlerine dönüp emekleme olduğuna karar verildiği o kritik an :p

Ben sessiz bir şekilde ayakkabının topuklarına basarak içeri girerim genelde :D fırçayıda yeriz tabi :D

Bir ayakkabımı çıkarırım sek sek yaparak alırım giyerim. böylece diğer ayakakbımıda çıkrmamış olurum :)

Walla ben kapı ziline basarım hemde çok fazla annemde gelir uykusundan lapıya derim bunu unuttum oda paşa paşa bana söylenerek getirir :D

- insanın mükkemmel tembellik gösterisinin en gözde vaktindeki kapanış perdesi

- çocukluğumuza duyduğumuz özlemin en belirgin göstergesi

- içimizdeki "ekşın" kimliğini zirvelere taşımak için çocuksu hareketlerimizden biri

- yapmayan yoktur diye düşündüğüm hareketler sınıfında kendileri

O halini fotoğraflamak isterdim...:icon_yuhuu:

Direkt girerim içeri emeklemek ya da çıkarmak işime gelmez :)

Hiç emeklemedim :D Annem gibi titiz bir kadına rağmen hep ayakkabılarımla girmişimdir :zuha: Kadın artık baktı olmuyor galoş aldı zeki insan işte :D:D:D:D

* Çantanızda her daim galoş olsun emeklemek durumunda kalmazsınız. :p

Ben ayakkabılarımı evin içinde giyiyorum. :p

İnşallah annem okumaz :D
Evet ben üşengecim ve evet ayakkabi ile eve girmişliğim çoktur :D

İtiraf etmeliyimki bazen o sinirle direk içeri dalıyorum:d

Annemin feryatları eşliğinde acil durumdur yerlerin belirli kısımlarına güya parmak ucuyla basılır :p
Yada ev terliği giyilir papucla beraber :T:

Etrafta kimsenin olmadığına emin olduğumda parmak uçlarıma basarak işimi halletmeyi tercih ettiğim durum :honk:

Direk dalarım ayakkabıyla ev ahalisinden biri görmeden hızlı bir şekilde unutulan şey alınıp çıkılmalı :D

ben emeklemiyorum. uzun atlama yaparcasına atabileceğim en az adımla işimi halletmeye bakıyorum. bozkurtlar eğilmez. dsjfffshjdsu

Geri