Ayakkabıları kapı önünde bırakmak..

🕒 Konu sahibi 17 saat önce aktifti
Görgü kuralından uzak yaşamış kişilerin çokça yaptığıdır.. Geçerken hepsinin üstüne basıyorum ben sizin pis ayak kokunuzu apartman içinde çekmeye mecbur muyum..

Vizyonsuzluk ve dağ başından yeni gelmişliktir.​

Durmuş Yılmaz davranışı
Muhafazakarlığın belirtisi
Ayakkabı, kedi köpek pis eve sokulmaz anlayışı

Yaşam biçimiyle ilgili konu bu. Yaşadığı çevre, kültür. Alışkanlıkları...
Benim kaldığım çevrede yok , arkadaşlarım dostlar vs vs böyle bir şeye rastlamadım. Çünkü bunu yapabilecek bir ortamda yetişmemişler böyle...böyle yaşam şeklimiz yok.

Ama böyle yaşayan bir sürü insan da var yani.

Bizim alt katta bir abla var, utanmasa koleksiyon yapacak koridor boyu. Uyarılıyor ama asla bana mısın demiyor... Zor

ayakkabılığım var
kızlar gelirse ortalık da bırakmam

oha ne çok hakaret edilmiş. geçen ay kapı önünden bir bot bir spor ayakkabı çalındığından üzerime alındım o lafları. ayıp ettiniz.
sizin apartmanlarınız nasıl bilmiyorum da şu an bulunduğum yeni apartman ve 20+ yıllık ailemin kaldığı apartmanda kapı önlerinin ayrı bir kısmı var. merdiven ve asansörden bağımsız bir kısım. birçok apartmanda da denk geldim buna. 3-4 metrekarelik bir kısım. hırsızlık olayına kadar kapı önünde de bırakıyordum kapı önünde bulunan ayakkabılıkta da ayakkabılarım yer alıyordu. koku falan olmadığından kimseye rahatsızlık verdiğimi düşünmüyorum. bu kadar hakarete gerek yoktu bence.

Kapı önünde ayakkabı olmasına gerçekten bu kadar anlam yüklerken ve analizlerken ben napıyom demediniz mi? Aman tonrim...
Genelde hırsızlık yüzünden alalım muhabbetleri olurdu eskiden, sonra yavaş yavaş unutuldu kapı önü ayakkabıcılığı. Hiç kapı önünde ayakkabı bırakmamış gibi kötüsünüz.... Püü rezillik. Ben anında komşuya koşmalık bi terlik bırakıyorum. O terlik olmazsa ben eksiğim. Terliklerimle gidebildiğim yerlerim var benim... Sevgisizler sizi. Air forcela gidin siz anca...

Geri