Zeyna
Altın Üye
Kız boyu bit kadar adamların da bizim ayağımıza laf atması jfkkfjdKurban olsunlar boyumuza posumuza hdjdjnd
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kız boyu bit kadar adamların da bizim ayağımıza laf atması jfkkfjdKurban olsunlar boyumuza posumuza hdjdjnd
Neredesin ya özledim. Yoksun…Ay kısa olsak kısa
Uzun olsak uzun
Şimdi de Türk değil mi çıkmış dkdkd
Türk boy ortalaması 1.65 evet ona göre Avrupalıyız födödmfkldld
Tatildeyim hayatım kxkskdkdNeredesin ya özledim. Yoksun…
İyi tatiller canım. Bol bol eğlen. <3Tatildeyim hayatım kxkskdkd
Kısa mola

az once bir konuda byn köprücük oldugunu gördüm1.72 boyum türlü türlü huyum 38 numara da ayaklarım var![]()
Yurtdışında olmasan 100 kere yazmıştım sana kıymetli arkadaşım. Yazık oldu..1.72 boyum türlü türlü huyum 38 numara da ayaklarım var![]()
Evet o benim asırlık forumdaş mavi’maz once bir konuda byn köprücük oldugunu gördüm

Hımhım….Benim boy 1.50 külo 150...
Ayakları tahmin et....... edemedin di mi.s
30,5 çocuk reyonundan.
aşkımsu sen heykeli dikilecek kadınsın fosil muamelesi yapma bize plzEvet o benim asırlık forumdaş mavi’m![]()
bu sigaramı buna yakıyorum o haldeYurtdışında olmasan 100 kere yazmıştım sana kıymetli arkadaşım. Yazık oldu..

Arsızım ama utandırdın. Estf.aşkımsu sen heykeli dikilecek kadınsın fosil muamelesi yapma bize plz

kız ben nasıl iyi olayım her türlü sendromu boş geçmeyen bir oğlum varArsızım ama utandırdın. Estf.
İyi ol![]()
Ahamskdhdh derin teyzen gtünü keser uslu dur dekız ben nasıl iyi olayım her türlü sendromu boş geçmeyen bir oğlum var![]()