Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Converse deme bana ya 400 lirayken indirime girsin diye bekledim giren bana girdi galiba affedersin sklskarkadaşımla sevgilisinin ayak numarası 40tı..... unisex ayakkabılar alıp değişimli giyiyolardı....... harika bi olay bence...... konvers olmuş 1200 lira...... 36 numara ayaklı kadın masraf olur bu saatten sonra........
Birbirimiz hakkında ne çok şey biliyoruz farkında mısın <3 seninkiler de 36 numara kırmızı ojeli@Hatem in de ayak numarası 40 falandır. çünkü boyu biliyorsunuz.. ayaktan bir şey beklememek lazım..
farklı markadan benzer tarzda aldım ben bi tane...... dünyanın en rahat ayakkabısı....... vazgeçemem......Converse deme bana ya 400 lirayken indirime girsin diye bekledim giren bana girdi galiba affedersin sklsk
yoksa sen bir kek misin?ne uzunum.
ne kısayım.
ne ayaklarım büyük
ne de ayaklarım küçük.
ben kimim?
az mıyım, çok muyum?
var mıyım, yok muyum?
ben neyim?
valla ben de kadın bedeninde kusur arayana şaşıyorum.36mi giyelim yani..
Yok 165den kucuk kadin
Yok memeleri kucuk kadin
Yok kirmizi donlu kadin
Yeter be.
Yeni domestos reklamı mı bune uzunum.
ne kısayım.
ne ayaklarım büyük
ne de ayaklarım küçük.
ben kimim?
az mıyım, çok muyum?
var mıyım, yok muyum?
ben neyim?
yoksa sen bir kek misin?
Yeni domestos reklamı mı bu
Yani.. a-z ye afet ayolvalla ben de kadın bedeninde kusur arayana şaşıyorum.
Deme öyle deme.......açın şurdan ''kadın bölümünden spor ayakkabı alan erkek dramı'' konusu da sussunlar... yol tutuşumuzu kıskanan 36,5 ayaklı hanımlara diyecek bir şey bulamıyorum, yer altınızdan kaysa haberiniz olmaz.