Ayağında Terlik Var Diye Dalga Geçen Kıza İnsanlık Dersi Verdi

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Sosyal medya, İzmir'de kendisiyle terlik giydi diye dalga geçen kıza efsane bir cevap veren Ali Uçar'ı konuşuyor.

ayaginda-terlik-var-diye-dalga-gecen-kiza-7191381_4998_400.jpg

Ali Uçar 28 yaşında. İzmir'de yaşıyor. Ali'yi dünden beri neredeyse herkes tanıyor. Sebebi ise, onun metroda fotoğrafının çekilip sosyal medyada paylaşılması. Ali'nin fotoğrafını çekip paylaşan kişi, onun kitap okumasını ''kız tavlamak'' için nitelendirdi. Ali Uçar, bir gün bu fotoğrafa denk geldi ve kendi Facebook hesabından açıklama yaptı. Bu açıklamanın üzerine Ali Uçar'a destek mesajları yağdı.

"HİÇ UTANMIYORUM"

Ali Uçar açıklamasında kendini şöyle anlattı:
''Arkadaşlar fotoğraftaki kişi benim ve hiç utanmıyorum karşımda oturan kızın namusuna bakmadığım için... Ben cebi çok zengin biri değilim hatta ilkokul altı terkim, annem babam ayrı ama ben toplumun huzurunu kaçıran bir serseri olmadığım için utanmıyorum. Elbisem kirli, terliğim bindiğim metroya uygun değil, zihnimi kirletemiyorum... Param yettiğince kitap alıyorum, kütüphaneye gidiyorum...''
ayaginda-terlik-var-diye-dalga-gecen-kiza-7191381_6703_m.jpg

DESTEK MESAJLARI YAĞDI

Ali Uçar'ın bu açıklaması sosyal medyada hızla yayıldı ve destek mesajları almaya başladı. İnsanlar Ali'ye kitap hediye etmek istediklerini söylediler.
ayaginda-terlik-var-diye-dalga-gecen-kiza-7191381_24_m.jpg

ALİ, KİTAP GÖNDERMEK İSTEYENLERİ KABUL ETMEDİ

Ama Ali bunu da kabul etmedi ve bir açıklama daha yaptı, ''Bana kitap vermeyi yahut hediye etmeyi düşünen arkadaşlar ben cebimdeki parayı kitapçıya vererek mutlu oluyorum çünkü ben o kitaba ücret ödersem yazarı kazanacak, yayın evi kazanacak matbaada çalışan insan kazanacak stantta duran öğrenci arkadaşımız ve kitapçılar kazanacak ve çoğalacağız.''

İşte Ali'ye yağan destek mesajları:
ayaginda-terlik-var-diye-dalga-gecen-kiza-7191381_1754_m.jpg

ayaginda-terlik-var-diye-dalga-gecen-kiza-7191381_1577_m.jpg

ayaginda-terlik-var-diye-dalga-gecen-kiza-7191381_5146_m.jpg

ayaginda-terlik-var-diye-dalga-gecen-kiza-7191381_1399_m.jpg
Sondakika.com

Ali Uçar 28 yaşında. İzmir'de yaşıyor. Ali'yi dünden beri neredeyse herkes tanıyor. Sebebi ise, onun metroda fotoğrafının çekilip sosyal medyada paylaşılması. Ali'nin fotoğrafını çekip paylaşan kişi, onun kitap okumasını ''kız tavlamak'' için nitelendirdi. Ali Uçar bir gün bu fotoğrafa denk geldi ve kendi Facebook hesabından açıklama yaptı. Bu açıklamanın üzerine Ali Uçar'a destek mesajları geldi.

1065713_620x410.jpg

Ali Uçar açıklamasında kendini şöyle anlattı, ''Arkadaşlar fotoğraftaki kişi benim ve hiç utanmıyorum karşımda oturan kızın namusuna bakmadığım için... Ben cebi çok zengin biri değilim hatta ilkokul altı terkim, annem babam ayrı ama ben toplumun huzurunu kaçıran bir serseri olmadığım için utanmıyorum. Elbisem kirli, terliğim bindiğim metroya uygun değil, zihnimi kirletemiyorum... Param yettiğince kitap alıyorum, kütüphaneye gidiyorum...''

Ali Uçar'ın bu açıklaması sosyal medyada hızla yayıldı ve destek mesajları almaya başladı. İnsanlar Ali'ye kitap hediye etmek istediklerini söylediler.

Kaynak:Cnntürk​

Çok salak bir yeni nesil geliyor. :/

İlk kez görüyorum haberi . Güzel cevap vermiş. Bende okurum kitap , ne olmuş yani? İstiyosam terlik de giyerim kime ne ?

Kendini nimetten sanan üç beş dangalak dalga geçmek için insan arıyor demek ki. Kendileri dalga geçilecek duruma düşmüşler iyi de olmuş.

Umut ..
Böyle insanların bitip tükenmemesinde

Kitaplarda ki karakterleri bulamayiz belki ama kitaplar sayesinde güzel karakterli insanlar kesfedebiliriz: )
Büyük'sün ali..
oku sen hep oku okumayan kendinden utansın.
insanı giyimi kuşami hayatı ile yargılayan aptal insanlara inat.

Aklıma eski patroniçemin tombik kızı geldi. Müşteriye whatsaptan işi gönderiyor, müşteri de onaylıyorum yazdıktan sonra gülücük atıyor buna. Hanım kızımızın tepkisi şu: "Anneeeeee bu adam bana sarkıyor, gülücük attı, peşimi bırakmaz artık. Yetiş çabuk.."

Kitap okumayı bile kız tavlama aracı zanneden bir zihniyet var karşımızda. Tamam, hayal gücünüz çok geniş, ama kullanın be kardeşim.. Heba ediyorsunuz..

Tüyleri diken diken oluyor insanın
insanları şekil şemale göre sınıflandıran parazit beyinlilere iyi kapak olmuş

millet olarak birilerini hor görmeyi ve küçük görmeyi çok seviyoruz. Kitap okumanın veya terlikle gezmenin ne kötülüğü var anlamadım. Resmi çeken kişinin ilk önce kendi elbisesine baksın resimde gördüğüm kadarıyla yırtık kot giyiniyor ilk önce gitsin kedisi normal bir kot giyinsin

İlk başta herkes aynını düşünürdü adamın yazısı olmasaydı sadece görüntüden ibaret olsaydı herkes güler eğlenirdi ama işin rengi çoçuğun açıklamasından sonra değişiyor ve herkes hak veriyor bende dahil..Yani işin özü kahrolsun şu ön yargılarımız diyorum..

Aylar öncesinin olayı bu belki de yıl olacak tam hatırlamıyorum. Fotoğrafa muhattap kişi yeni farketti ise demek. Hemen hemen her gün toplu taşıma aracı kullanan biri olarak söylemeliyim ki erkeklerin elinde ya kitap, gazete bunlar yoksa da kulaklarında müzik, kadınlarda ise telefon ya oyun oynuyorlar, ya sohbet uygulamaları ama en çok ta ön kamera açık ya makyaj yapıyorlar ya da saçlarını düzeltiyorlar ayrıca kendi aralarında yüksek ses ile konuşmalarına herkes alışmış zaten.

Gözlerim doldu okurken lan. Şapşallaştım walla. Ağzını kırmak istiyorum senin kız kurusu :(

Geri