Ay'a gidildiğinde uzaya çıkıldığına inanıyor musunuz?

Konu sahibi son olarak 809 gün önce görüldü
sen inanıyor musun abi ?

Konuyu kisilestirmeyelim . Çıkıldığıni kabul eden neden kabul ettiğini kabul etmeyen neden kabul etmediğini yazsın canı yazmak isteyen yazabilir . Herkes için faydalı bır konu 'olur

Bazı insanlar komplo teorisi olmak zorunda hissedebilirler. Mesela adamın birisi amerikada çıkıp "aslında kuşların hepsi yillar once olduruldu gordugunuz tum ucan canlilar drone" diye bir araba uzerinde kocaman bir pankart ile gezmis. Ve ne gariptirki buna inananlar hatta komplo teorileri uretenler cikmis. En sonunda adami tutuklamislar ve adam aslında şaka yaptigini kus olumlerine farkindalik getirmek istedigini soylemis. O adamdan sonra bile hala buna inananlar varmis. Adamin adini hatirlamiyorum fakat internette bulabilirsiniz haberi.

Bir de eskiden bir facebook grubu vardi duz dunya gercekleri diye , hala var mi bilmiyorum. Mesela orda bir grup sunu savunuyordu;
Uzay aslinda allahtan tarafindan yaratilmis bir deniz ve dunya bir kubbe icerisinde hapsolmus vaziyetteymis. Bu yuzden uzaya cikmak allah tarafindan engellenmis biz bogulmayalim diye.

Yani bir komplo teorisi uretmek cok zor bir sey degil. Birazcik bilimden uzaksaniz aya gidilmedigi konusunda skisip kalirsiniz. Adamlar senin evreninin yani bulundugun galaksiyi icine alicak isik yili galaksilerden bahsediyor idrak edebilmen bile imkansiz. Bu yuzden aya gitmeyi dusununce insanlarin kafasi kacabiliyor. Cunku gidilebilecegine dair bir tahayyulu yok. Gozlenebilir evren , hatta uzayin genislemesi ve bu yuzden isigin bize gec gelmesinden dolayi su anda gordugumuz isigin aslinda artik orda olmayabilecegini falan uzay sudur diyen adama anlatamassin.

Gidilmedigine inanmak bir yana dursun ben evrenin goremedigimiz kisminda ne var onu merak ediyorum. Evrenin nasil sonlanacagini kara delikleri falan...
Sen aydan oteye gideme dostum bu pekte kimsenin problemi degil 4wK

ay'a gidildiği konusu benim için biraz muamma, şimdiye dek düzenli sefer sistemine geçiş yapılırdı diye düşünüyorum. uzaya çıkıldığına ise kesinlikle inanıyorum.

"Yapay Zeka" çağındayız ve Mars'a gidilmek üzere ancak sizler halen Ay'a gidilip gidilmediğini mi tartışıyorsunuz?

Gidildiği konusunda çok sayıda kanıt sunuldu ve yakında Mars'a da gidecekler. "Uzay Turizm" çalışmaları başladı ve istasyon bile kuruldu. Otel olarak faaliyet gösterecek.

Ay, Dünya'ya çok uzak değil ve gitmesi ise hiç zor değil.

ABD yine de 2024 yılında tekrar gidecek ve canlı yayın yapacak.

Gidildiği konusunda çok sayıda kanıt sunuldu ve yakında Mars'a da gidecekler. "Uzay Turizm" çalışmaları başladı ve istasyon bile kuruldu. Otel olarak faaliyet gösterecek.

Ay, Dünya'ya çok uzak değil ve gitmesi ise hiç zor değil.

ABD yine de 2024 yılında tekrar gidecek ve canlı yayın yapacak.
Biz ölmeden başlasalar keşke ve ucuz olsa

Ay’ a bir defa gidildi, gerekli numuneler alındı. Tekrar masraf yapmaya gerek yok dendi bence.
tekrar tekrar gitmenin anlamı da yok zaten.
mars’a da bir defa gidilip tekrar gitmezler heralde.
sonra jüpiter neptün falan tek tek gezilir.
ben de bir defa gidip beğenmediğin yeri tekrar deneyimlemek istemem. Nasa ile aynı kafadayız. Nasa da boğa burcu sanırım.

Geri