Ay ve Venüs birlikte görüldü

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Taze Bilgi
🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Haritanda nerede birleştiklerine ve hangi açıya maruz kaldıklarına ve bu iki planetin haritanda hangi evlerin yöneticisi olduğuna ve bunlara ek hangi mahadasha ve antardasha'dan geçtiğine bağlı. Her ikisi de benefik olsa da, mitolojik açıdan uyumlu değillerdir. Ay'a en yakışan benefik Jüpiter'dir; Gajakesari ile sonuçlanır.
@HosgeldinHarunAbi ayyy bilmediğim kelimeler söylüyoooo
Şaka şaka bunlara nerden bakıcaz pekiii

@HosgeldinHarunAbi ayyy bilmediğim kelimeler söylüyoooo
Şaka şaka bunlara nerden bakıcaz pekiii

Görgüsüzlük olduğunu biliyorum fakat Türkçesi yok.
Doğum haritanı açıp bakabilirsin. Yukselenin balikti sanırım. Haritanda sapma yoksa, kavusum 1 evinde.
Tek başına bu haliyle estetiksel girişimler için destekler. (Bedenine yapacağın bir uygulana bir spora ya da diyete başlamak için iyi bir surec)
Venüs 3. Ev (haberleşme, iletişim) ve 8. (Korkular, başkaların paraları, ölüm) Evini yönetiyor. Ay ise 5. Evini (Eğlence ,flörtler,çocuklar) yönetiyor. Bilgin yoksa ve haritanda ev sapmasi yoksa önemli bir habere işaret ediyor. Dişil bir haber ya da bir kadinla alakali olabilir.Sideral zodyaga göre muhtemelen yükselenin Kova olacağından, Ay senin doğal düşmanin (Saturn faktoru) 5. Ev konularından pek hayır görmüyor olabilirsin. Açılara ve gezegen dönemlerine de bakmak lazım. Afaki konuşmaktan hoşlanmıyorum.

Görgüsüzlük olduğunu biliyorum fakat Türkçesi yok.
Doğum haritanı açıp bakabilirsin. Yukselenin balikti sanırım. Haritanda sapma yoksa, kavusum 1 evinde.
Tek başına bu haliyle estetiksel girişimler için destekler. (Bedenine yapacağın bir uygulana bir spora ya da diyete başlamak için iyi bir surec)
Venüs 3. Ev (haberleşme, iletişim) ve 8. (Korkular, başkaların paraları, ölüm) Evini yönetiyor. Ay ise 5. Evini (Eğlence ,flörtler,çocuklar) yönetiyor. Bilgin yoksa ve haritanda ev sapmasi yoksa önemli bir habere işaret ediyor. Dişil bir haber ya da bir kadinla alakali olabilir.Sideral zodyaga göre muhtemelen yükselenin Kova olacağından, Ay senin doğal düşmanin (Saturn faktoru) 5. Ev konularından pek hayır görmüyor olabilirsin. Açılara ve gezegen dönemlerine de bakmak lazım. Afaki konuşmaktan hoşlanmıyorum.
Ben bakim bi o zaman

Hamburg`dan da göründü. Hava açıktı, çok net gördük, çok güzeldi, çok etkilendik.
:)

Bu haberi daha önce paylaşmanız gerekirdi. Haberim olmadığı için yattım uyudum.

Allah'ın işi, siz sadece dilek tutun yeter.

Milletin özel hayatına karışmakta üstünüze yok

Yarin "ay venusu takipten cikardi" haberleri falan da goruruz icardi hesabi.

İşte görüyorsun Leylâ, Ay ile Venus bile birlikte görüldü, biz görünemedik... Aslında Leylâ, görülemedik de derdim ama doğrusu görünemedik yazmamdı. Boşver bunları, imtihan etmiyorlar ya, sen nasılsın? Nab'dın ned'din?

Geri