Avustralya'dan kareler

Konu sahibi son olarak 1032 gün önce görüldü
1yPm3G.jpg

Zaman buldukça gezip gördüğüm yerleri aktarmayı düşünüyorum, fotoğraflar kendi çekimlerim , bazen doğru açıyı yakalamak zor.

Hadi bakalım burası Wollongong, Sydney şehrinin 90 km güneyindeki 1 milyon nüfuslubir kazası.Halk genellikle balıkçılık ile uğraşır ayrıca büyük bir turistik merkez. Ayrıca büyük bir kömür ocakları olan daglarla cevrilidir.

2g7mzO.jpg

Sydney şehrinin iki ayri yakasını birbirine bağlayan köprüdür Harbour Bridge.

Sidney in harika plajından cok fotoğraf bekliyorum bir de kanguru da çektin mii acaba? :))))

ZDNglA.jpg

Sydney Opera House Sydney'in sembolü

Noah

Paylaşımın İçin Teşekkürler Görülesi Yerler Mistik Uzak Doğu Ülkelerden Farklı Çok Fazla Aleni Doğallığı Var. Yeni Kareler Bekliyoruz...

Çok güzel ya buralar. Keşke Allahım beni de böyle yerlere ışınlasan, ne süper olurdu...
Emeğine sağlık Noah

Çok güzel ya buralar. Keşke Allahım beni de böyle yerlere ışınlasan, ne süper olurdu...
Emeğine sağlık Noah

Resimleri tel dan attığım için düzenleyemedşm daha da atacaklarım var. Sen bir ara düzenlemeye el atarsan sevinirim Ayşe.

rQYP7z.jpg
[/url][/IMG]

Bu kaldığım oteldi

Bondi Plajı altın renkli kumu ve surf yapmak için ideal dalgaları ile meşhur en güzel sahillerinden biridir. Şehir merkezine cok yakin olması daha önemli yapmakta ve köpekbalığı tehlikesine karşı dünyada çelik ağ örülen ilk sahildir.

ognbnb.jpg
[/url][/IMG]

Son resim temsili ben çekmedim

Çok güzel kareler,elinize sağlık.

Geri