Avustralya - Türkiye ( 2 - 0 )

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
yerimizi aldık. haydi bir galibiyet.

ben uyandiysam kazanırız kesinlikle....

forvetsiz işimiz çok zor. kerem'den forvet olmaz. montella ısrarla öne atıyor.

black and white ugh GIF by Hyper RPG

forvetsiz işimiz çok zor. kerem'den forvet olmaz. montella ısrarla öne atıyor.
Abi rakip ceza sahasının önünde oynuyoruz, ama o forvet işlerini yapacak adam olmadığı için düz şut mut deniyoruz anca.

O ön/arka direğe koşu, bir tane stoperi koşu atıp sırtında götürme, alan açma falan yok yani. Keremin yapacağı işler değil. Forvet yazılımı onlar.

Canı atmak lazım sahaya ikinci yarı. İsmaili çıkar, orkun hakan arda orta sahasına dön. Kerem sol kanata barış sağa.

Fm 26 tecrübem bunu diyor…

Barış Alpere top vermeyin yaa.. top gelince panik atağı tutuyo

İlk maçtan böyle ise diğer maçlarda ne yapacaklar?

Ben zaten bu ülkenin bir turnuvaya galibiyetle başladığını da hatırlamıyorum. İlla fitil edecekler.

Montella'nın elinde forvet olmasa anlayacağım ama var da oynatmıyor yine.
Koymuş fizikli adamların ortasına Kerem'i, bir şey yapmasını bekleyeceğiz ama top ona ulaşabilirse.
Kanat forvet Barış'ın yapması gerekeni Avustralyalı yaptı ama biz ondan "rakip beke neler yaşatacak"tan fazlasını beklemediğimiz için...
Diğer kanatta Arda yok zaten, orası Zeki'ye kalmış.
Savunmayı açamadık değil, içeriyi karıştıracak kimsemiz yok diye ceza alanı etrafına yapıştık.
Bizim taktik bu. Forvetsizlik.

hadi bismillah..
ne çıkacak bu sefer ;s

yeni kalktım gençler günaydın. Kim bozuyor takımı? Kerem vitaminsizi ile beygir gibi dikine koşan Barış değil mi?

50 metrelik stoperlerin arasında Kerem ile devam ediyoruz. Arda kanatta filan.

Allah da yardımcı olmaz böyle plana. İnşallah olur.

Spiker Kerem yükseldi" diyor, stoper 4 metre Kerem miraca yükselse anca yetişir Kerem nereye yükseliyor,

yav bu herifler niye bu kadar uzun az kısalın ya.

Ah be Türkiye'm :kalp:
At artık şu golü

Sıkıntı, takım pasla giremeyeceğini anlayınca ayağına topu alan şut çekmeye başladı. İnşallah tutar bu taktik. Ama adamlar çok kalıplı, büyüyorlar şutlarda zor…

Adamların en kısa stoperi 4 metre filan. Çok iyi savunuyorlar ve avantajları var kutu içerisinde, dışarıdan da iyi kapatıyorlar fakat şut atmalıyız, Hakan makan kim varsa vurmalı biraz kısa pasları çok iyi yapan bir takım değiliz ceza sahası içerisinde.

Vurunabi. Bam-bam-bam.

Yani Kosova'yı zar zor eleyen bu takımı uçurdukça uçurmuşlardı nedense. Tarihin en iyi jenerasyonuymuş falan. Geçin o işleri. Bizim medyamız kadar ahlaksızı dünyada yoktur. Sadece kendi gerçeklerimizle yaşasak her şey daha güzel olacak ama hayallerden ve yalanlardan çıkamıyoruz bir türlü. Nerede 2002, nerede şimdiki takım. Bir kaç futbolcu bireysel olarak katkı yapmadıktan sonra gruptan çıkmak mucizedir.

Ananıbacınıananıkardeşinibacını.karikatür.jpg.

Geri